Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100 véletlenszerűen kiválasztott ellenkező nemű emberből (ha homoszexuális vagy, akkor azonos neműből, ha biszex, akkor simán csak emberből) kb. hány tetszik neked külsőre?
Hogy tetszik külsőre, azt úgy értem, hogy ha tudnád, hogy a belső tulajdonságai rendben vannak, és nem lenne párod (ha van), akkor szívesen összejönnél bele.
Akik nem jönnek be külsőre, azokkal általában mi a bajod? (pl. túl kövér, túl sovány, túl alacsony, túl magas, csúnya az arca stb.)
100 véletlenszerűen kiválasztott nőből a legjobb 20-at abszolút figyelmen kívül hagynám. Nem az én kategóriám, nem érdekel. Lehet tőlem akármilyen művelt, akármilyen érdeklődő, irtózom a nagyon szép nőktől. Rossz tapasztalat, ennyi, nem firtatom. Mind egyforma szutyok!
Ahogy haladunk lefelé a listán, a következő durván 50 nőt tartanám igazán vonzónak. Külsőre nem annyira full tökéletesek, de jól öltöznek. Vannak apró hibáik, illetve nem is hibának nevezném, hanem az ideálistól eltérő tulajdonságnak. Ettől eltekintve aranyosak, és az ideálistól eltérő tulajdonságaikkal együtt nagyon szerethetőek, bármit el tudnék velük képzelni, akár párkapcsolatot is. (Az most más kérdés, hogy egy jó darabig nem vágyok rá.) Kedvenc kategória!
Van egy vékony réteg még lejjebb, egy durván 10 főt tartalmazó halmaz. Ezt amolyan "utolsó mentsvárnak" gondolom. Mit jelent ez? Ha meglepő módon nagyon egymásra hangolódunk, kitaláljuk egymás gondolatait, egymás szavába vágunk, zavarba jövünk, hát ki tudja, akármi is lehet belőle, ráadásul fura módon ezek a lányok a hátrányosabb külső tulajdonságuk ellenére is nagyon durván meg tudnak szépülni. Hátrányosabb külső tulajdonságok: anorexiás jellegű, vagy husibb testalkat (max. 15-20 kiló felesleg), kevésbé szép arc, kisebb szépséghibák stb.
A legrosszabb 20-nál esélytelen a dolog! Ha saját magamat fedezném fel egy borzalmasan csúnya lányban, akkor sem állna fel rá, ha fejen áll sem. Ezzel nem tudok mit csinálni.
...
DE! A sok értelmetlen duma után, mivel úgysem olvassa el senki, tapló bunkóként azt mondom, hogy 100-ból a legjobb 10 jön be, a többi selejt! Jól megdugnám mindet (a selejtekkel együtt), a legjobb 10-et akár egymás után többször is, aztán gátlástalanul elhajítanám őket.
30 éves férfi vagyok.
Feltételezem a reprezentatív mintavételt.
Magyarországon 4.322.343 18 év feletti nő él.
Ebből 477.734 25 és 32 év közötti, aki korban illik hozzám.
Ez kb. 11%-a az összes nőnek.
A férjezett nőket figyelmen kívül hagyva marad kb. 6,6%.
(30 évesen vagyok, így az első testrész amit megnézek egy nőn az a gyűrűsujj)
Magasság szerinti eloszlásnak nem nézek utána, de legyen mondjuk 150-175 centi között a nő(én 183 cm vagyok, ezért 175 cm nálam a maximum)
Ez nem túl nagy szűkítés, maradjon mondjuk 5%
A lakosság 28,5%-a elhízott, marad az 5% 71,5%-a ami 3,575%.(elhízott!=duci, kis túlsúly stb... Az elhízás az, amikor már egészségügyi problémákat okoz a zsírlerakódás, nem csak esztétikai hátrányt.)
100- ból marad 3,575 nő aki hozzám nem túl:
-magas
-alacsony
-fiatal
-idős
Nem elhízott és nem házas.
A 3,575%-ból kiesik, akik arcra, testre, stílusra, stb... nem tetszenek a saját ízlésem miatt.
Ezek alapján talán van 1, azaz egy nő tetszik a százból.
Kicsi a minta elemszáma.
Ha korban hozzám illenek akkor 100-ból 30 tetszik.
A maradék azért nem, mert kövér, csúnya az arca, alacsony.
L
Én egyszer direkt figyeltem így a szembejövőket és megdöbbentő volt, hogy 100-ból 1 pasi fogott meg külsőre. DE: egészen más a helyzet mondjuk egy ismerős közösségben, ahol van érdemi benyomásom a másik személyiségéről is, van köztünk interakció. Ott már kb. 20-30%-os az arány. Ebből arra következtetek, hogy rám nem a külső hat, inkább a "kisugárzás", amit az illetővel való interakcióban tapasztalok meg.
Amikor csak látok valakit, de nem ismerem a személyiségét, viselkedését, nem vált ki belőlem semmit. Ahhoz valamilyen viszony kell, hogy felkeltse az érdeklődésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!