Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferfiaktol kerdeznem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiaktol kerdeznem, hogy mennyire kiabrandito a kis mell, ha ezen kivul minden mas tetszik egy noben?

Figyelt kérdés
Elofordult esetleg, hogy honapok ota probalkoztatok egy alapvetoen szep es csinos nonel, aztan vegul megis meggondoltatok magatokat emiatt?
2015. dec. 17. 07:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem aztán az sem zavar, ha deszka melle van. A sok gyökér, aki most beszólna, hogy biztos még nem volt nőm, vagy rég volt, elárulom, hogy tévedtek. No mindegy, szóval nem probléma egyáltalán kérdező. :) Ha tetszik egy nő kívül-belül, nem a mellméretén fogok lovagolni, inkább ő fog rajtam...:D
2015. dec. 17. 14:15
 12/13 schamuelson ***** válasza:
Ha egy nőt alapvetően szépnek, csinosnak tartok, akkor azt az adott mellméretével együtt látom annak. A személyisége nagyságrendekkel fontosabb, mint a mellmérete. (Nem vagyok oda a nagy keblekért.)
2015. dec. 17. 19:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo!Nelem ezen mulik az ember boldogsaga en azt mondom!egyik volt baratnomnek szinte semmi melle sem volt megis nagyon szerettem es csodas 3 evet toltottunk egyutt:)engem elsosorban noi fenekek fognak meg :p 27/f
2015. dec. 17. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!