Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti hordanátok ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti hordanátok ilyet?

Figyelt kérdés

szeretnék a barátomnak venni ilyet hogy hordjuk közösen.

Ti hordanátok ilyet? tetszik nektek? nem zavarna ha a barátnőtok megkérne hogy hordjátok? melyik színben a legjobb szerintetek?(esetleg ha valaki tudja hogy hol lehet ilyet venni budapest környékén vagy rendelni ezen az oldalon kívül azt megköszönném)

[link]

(én 18 barátom 19 éves)

2015. dec. 16. 20:52
 1/10 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:

Szerintem csak ő tudja, hogy ő mit szeretne.

Én utálok mindent, ami rajtam van. Se óra se semmi..

2015. dec. 16. 20:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem hordanék ilyet. Gyerekes, gagyi.
2015. dec. 16. 21:00
 3/10 anonim ***** válasza:
kizárt
2015. dec. 16. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Jó sok pénzed van, ha egy ilyenre ennyit tudsz költeni!

Nőként mondom neked, ezt inkább vele beszéld meg, mielőtt megveszed, mert lehet, hogy ő erről teljesen másként fog vélekedni, mint te, aztán sírhatsz, hogy kiadtál fölöslegesen ennyi pénzt. Azt meg nyilván nem akarhatod, hogy kényszerből hordja, csak azért, hogy neked örömet okozzon vele.

2015. dec. 16. 21:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Ötletnek aranyos, de szerintem egy fiúra nem való az ilyesmi. Hogy otthon lógjon, azért meg nem tudom mennyire érdemes megvenni.

Ha nagyon komoly a kapcsolat, akkor valami hasonlót el tudok képzelni normális ékszerrel, picit ízlésesebb formában.

2015. dec. 16. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Ilyen formában biztosan nem.
2015. dec. 16. 22:44
 7/10 anonim ***** válasza:
esélytelen
2015. dec. 17. 00:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem
2015. dec. 17. 01:06
 9/10 anonim ***** válasza:

NE vedd meg!

Egyrészt mert iszonyat drága! Tizedét NEM éri, mint amennyit kifizetnél érte.... Én 2 éve 300 ft-ért árultam ezeket a sz*arokat (akkor képzelheted mennyiért jutottam hozzá) és még úgy sem kapkodtak érte. Nem normálisak ezek a webshoposok.

Másrészt meg a pasik nem komálják az ilyesmit.

2015. dec. 17. 08:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Hordanék, amennyiben férfi létemre a férfiakhoz vonzódnék.
2015. dec. 17. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!