Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan vetted észre, hogy a párod depressziós?
Azért a depresszió szóval ne dobálózzunk ilyen könnyen... Korán sem biztos hogy ennyire súlyos lenne a dolog... Lehet csak téli levertsége van... Ugyanis a depresszió nem feltétlen jár levertséggel, és a levertség nem feltétlenül a depresszió jele...
Sokakból ki tudja hozni a tél a levertséget, mert sötét van, és unja, és elege van... Engem pl most a leginkább az vígasztal, hogy 6 nap múlva már hosszabbodni fognak a nappalok...
Attól azért rosszabb a dolog, minthogy csak téli levertsége legyen. Én is gondoltam erre. Persze nyilván nem akarok dobálózni itt a szavakkal alaptalanul.
Csak szinte egyáltalán nem keresi mások társaságát, engem is hanyagol napokig. Ilyenkor fogalmam sincs vajon mit csinálhat egész nap egyedül... Szex sincs hetek óta. És már nem emlékszem mikor nevetett utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!