Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen gyakran mondja a párotok, hogy szépek vagytok? Szokta csak úgy megjegyezni?
Figyelt kérdés
2015. dec. 16. 14:40
1/3 anonim válasza:
Szerencsére szokta mondani saját magától,nem gyakran,de úgy érzem,hogy mindig őszintém. Persze én is szoktam őt dicsérni.
Minden lány igényli a törődést és a kedveskedéseket a kapcsolatukban, s akkor a legjobb,ha őszintén, szívből mondja a párunk.
2/3 anonim válasza:
Én rendszeresen mondom a páromnak, de nem megszokásból, hanem amikor valamiért különösen szépnek látom, vagy csak úgy, amikor ránézek és ráébredek, hogy milyen szép :)
29F
3/3 anonim válasza:
Szokta. :) Teljesen változatos, hogy mikor, például ha felöltözöm csinosan, sminkelek egy alkalomra, vagy ha fehérneműben, kócosan libbenek elé... Nagyon jól tud esni néha. (Ha folyton mondaná, nem lenne hiteles, de így igen!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!