Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piszkálnak a munkahelyemen, hogy kövér vagyok, hízok. Diétázok, naponta edzek. Persze nő a combom, fenekem. Máshol láthatóan vékony vagyok. Kb. képen látható alakom van. Ez tényleg csúnya? Én sokat dolgozok ezért.
Kezdjük ott, a képen lévő nő akit bemásoltál nem kövér de még csak nem is molett. Ráadásul, még ha te teltebb is lennél, ez nem indok vagy mentség a piszkálásra, baśzogatni soha nem lesz jogos. Az meg már külön szomorú, hogy idomulni próbálsz és rágörcsölsz, hogy nem az egészséged vagy a várható évek miatt szeretnél fogyni, hanem ilyen cśesztetésnek, külső nyomásnak megfelelve.
Igenis különbözőek vagyunk, nem kell mindenkinek tökéletesnek lennie vagy divatmagazinok címlaplányaihoz hasonlítania. Ha a koplalás nem is, az edzés jót tesz, nem erről próbállak lebeszélni. De ne a sekélyes bunkók beszólogatása miatt csináld, mert így csak hajszolni fogod magad, így egy életre a külsődhöz kötöd majd az önértékelésedet. Nem ez tesz azzá aki vagy.
12-es ez a csaj feszes azt meg kell hagyni, de a ruhája is feszül :)
Kérdező elég a kamu dumából, a kamu kérdésből, kérlek ne hazudozzál!
A képeden levő csaj egy híres fitneszmodell. Vagy te választottál rossz képet, vagy a munkatársaid nagyon hülyék. Persze a kettő nem zárja ki egymást.
Privátban küldhetsz képet, amin tényleg te vagy (nyilván felismerhetőség nélkül), és véleményezek egy őszintét, mert nagyjából jártas vagyok az ilyen fitnesz-edzés-diéta-éstársai dolgokban.
24/F
Na ide figyelj kisanyám! Kinek az életét akarod élni? Ha neked jó az hogy gyötröd magad akkor csináld, de csak magadért, ne azért hogy mások mit mondanak! Ha rád szállnak azért van mert neked ez számít, vagy nem is szállnak rád csak úgy érzed. Ne azzal törődj mások mit mondanak, ez a TE ÉLETED és éld úgy ahogy neked jó, mert csak ez az egy van, nincs repeta!
Másrészt ha combod, feneked nő de a felsőtested vékony akkor a megfontol táplálkozás jó ötlet és nézess gyakran vércukrot mert a körte kövérség a diabéteszre hajlandóságot jelezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!