Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ettől a krémtől tényleg megnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől a krémtől tényleg megnő a mell?

Figyelt kérdés

Ezt az oldalt tegnap találtam véletlenszerűen,de eddig még nem hallottam ilyenről.

Szerintetek hatásos vagy csak kamu?

Mert nekem elég kicsi mellem van,és egyáltalán nem bánnám ha nagyobb lenne :S

Íme az oldal :

[link]

2010. márc. 23. 13:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha működne, nem lenne mellplasztika. Szóval szerintem kamu.

Cicid miatt meg ne bánkódj, szeretjük a kicsit. Mindegyik skizofrén énemmel együtt;)

2010. márc. 27. 15:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Ne hidd el azokat a dolgokat, amiket az ilyen csodakenőcsökről összehordanak!

Egyébként egy kis mell is lehet éppen olyan izgató egy férfinak, mint egy nagy, csak Ti nők hiszitek azt, hogy a férfiknak minden esetben a nagy az ami bejön.

2010. márc. 27. 16:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Elolvastam a cikket, és feltűnt néhány helyesirási és fogalmazási hiba. Olyan mintha egy rosszul leforditott kezelési útmutatót olvasnék egy kinaiban vett ruhán. :S

Amúgy is kamu szagú, de ezekkel a bakikkal főleg!

Ettől várhatnánk a növekedést...

2010. márc. 27. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!