Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől a krémtől tényleg megnő a mell?
Ezt az oldalt tegnap találtam véletlenszerűen,de eddig még nem hallottam ilyenről.
Szerintetek hatásos vagy csak kamu?
Mert nekem elég kicsi mellem van,és egyáltalán nem bánnám ha nagyobb lenne :S
Íme az oldal :
99%, hogy valami kerti gazból összerakott KAMU.
Aztán szereztek rá egy Üzbegisztáni labort, ami hitelesítette, hogy bőrbarát, PH semleges és semmiyen mellékhatása nincs, majd Indiai tinilányokon tesztelték, amiből megállapították, hogy bezony ez növeli a mellet.
nekem is kicsi. de ez sztem hülyeség! nem véletlenül nem tették még közzé.. meg nekem nagyon sántít.. lefizettek pár orvost, h adja hozzá a nevét, meg mondjon egy két jó szót az érdekükben..
:D majd egy krémtől megnő a mellem? és ha olyan sokszor kenegetem, akk lesz akkora mint pamela andersonnak?! és mivan ha az egyik felét nem kenem be? és merre nő majd? ha vkinek egyébként is lógós melle van, akk lógósan tovább nő??
KAMUUU:D
Én is tudok írni magasztaló kommenteket, de attól még átverés marad! A tévében is bemutatták és orvos mondta h ez kamu.
Állítólag kínai mellmasszázzsal lehet növeszteni a mellet, de ez sem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!