Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ettől a krémtől tényleg megnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől a krémtől tényleg megnő a mell?

Figyelt kérdés

Ezt az oldalt tegnap találtam véletlenszerűen,de eddig még nem hallottam ilyenről.

Szerintetek hatásos vagy csak kamu?

Mert nekem elég kicsi mellem van,és egyáltalán nem bánnám ha nagyobb lenne :S

Íme az oldal :

[link]

2010. márc. 23. 13:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mellet csak olyan úton lehet magngyobbítani, ha valami cunmót (mondjuk szilikont) beleraksz, kenöccsel kizárt...
2010. márc. 23. 13:05
 2/13 anonim ***** válasza:

99%, hogy valami kerti gazból összerakott KAMU.

Aztán szereztek rá egy Üzbegisztáni labort, ami hitelesítette, hogy bőrbarát, PH semleges és semmiyen mellékhatása nincs, majd Indiai tinilányokon tesztelték, amiből megállapították, hogy bezony ez növeli a mellet.

2010. márc. 23. 13:07
 3/13 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ez csak terhességet okoz.
2010. márc. 23. 13:10
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
A melled nem lesz nagyobb krémektől,viszont a pénztárcád garantáltan laposabb lesz tőlük.
2010. márc. 23. 13:16
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,egy páran azt állítják,hogy hatásos...
2010. márc. 23. 13:30
 6/13 A kérdező kommentje:
Aki kipróbálja/kipróbálta az jelezze plz!!
2010. márc. 23. 13:38
 7/13 anonim ***** válasza:
9%
Nekem használt, 3 hónapig használtam, és ma már akkora a mellem mint a mai csajoknak átlagban. 20/F
2010. márc. 23. 13:45
 8/13 anonim ***** válasza:

nekem is kicsi. de ez sztem hülyeség! nem véletlenül nem tették még közzé.. meg nekem nagyon sántít.. lefizettek pár orvost, h adja hozzá a nevét, meg mondjon egy két jó szót az érdekükben..

:D majd egy krémtől megnő a mellem? és ha olyan sokszor kenegetem, akk lesz akkora mint pamela andersonnak?! és mivan ha az egyik felét nem kenem be? és merre nő majd? ha vkinek egyébként is lógós melle van, akk lógósan tovább nő??

KAMUUU:D

2010. márc. 23. 14:45
 9/13 anonim ***** válasza:

Én is tudok írni magasztaló kommenteket, de attól még átverés marad! A tévében is bemutatták és orvos mondta h ez kamu.

Állítólag kínai mellmasszázzsal lehet növeszteni a mellet, de ez sem biztos.

2010. márc. 23. 20:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Kicsi lány inkább az egódat növeszd, és próbáld elfogadni magad, amúgy egy képnek biztos örülne a férfitársadalom, legalább egy kicsit megbíztatnánk, hogy nem is nézel ki olyan rosszul.
2010. márc. 27. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!