Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 31 éves férfi miért a tizen-huszonéveseket akarja benőcsábászkodni?
így van ahogy az első írja!
Gondolj bele:
31 évesen, nem szűzen, jobb esetben pár éves párkapcsolati tapasztalatokkal a háta mögött, esetleg még félretett zsetonnal, fix munkahellyel, akár még saját autóval esetleg saját fenntartású lakással száll versenybe olyan fiúk ellen akik huszonévesen pályakezdők, tanulók vagy munkanélküliek, szüleikkel élnek, és függnek is tőlük....
melyikkel töltenéd szívesebben a szabadidőd? azzal aki max. meghív téged 1 mozira, vagy azzal aki elvisz téged wellnesselni?
Attól még, hogy valakinek nem a saját korosztálya, hanem a nála idősebbek jönnek be, attól még nem lesz gold digger...
A barátom 29, én 21 vagyok, ő mindig a nála fiatalabbakat preferálta, de így is volt egy hétéves kapcsolata egy idősebb nővel, én mindig a nálam idősebbeket, de volt korombeli barátom... És ha ő egy fiatal, csinos csajjal akarna villogni, akkor nem engem választott volna, ahogy én sem őt, ha gold digger lennék.
Ameddig nem fiatalkorúakra hajt, addig meg a kapcsolat két felnőtt ember döntése.
Hogy miért fiatalabb csajt akar, azt tőle kéne megkérdezni, mert valószínűleg hitelesebb választ ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!