Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én túlzom el vagy tényleg gáz, hogy ennyi idő után még mindig nem ismerem a szüleit? A többi lent.
Figyelt kérdés
Már 1éve es 4 hónapja vagyunk együtt, jövő hónapban össze is fogunk költözni és még mindig nem mutatott be a szüleinek. Amit tudni kell, hogy idősebb nálam15 ével, es volt már nős van két gyermeke. Pár éve mar elváltak, azóta én vagyok neki az első komoly kapcsolata. A gyerekeinek bemutatott még a kapcsolatunk elején, de a szüleinek nem. Az anyukáját véletlen ismertem meg azt is csak pár percre láttam 1x.csaladi eseményekről mindig kimaradok, mert az általában az anyjaeknal van tartva, vagy később ketesben otthon ünnepli meg velem, viszont ő mindig elvan hozzánk hiva még akkor is, ha az elején nehezen fogadták el a szüleim hogy vele vagyok. Soha semmiből nem hagyjuk ki. Próbáltam már számtalanszor mondani neki, hogy szeretném a szüleit meg ismerni, konkrétan is meg mondtam, hogy mi a véleményem, mindig azt mondja, hogy majd ekkor majd akkor, de vegul sose nincs semmi az egészből. Már mindenre gondoltam, hogy esetleg a szülei nem akarják hogy meg ismerjenek, de azt mondja hülyeség amit mondok. Néha az. Is mondja, hogy nem érzi fontosnak mivel külön él a szüleitől. Hat en sem élek anyuval együtt, de még is elvittem 1000kmterel messzebbre, hogy bemutasam anyunak, ő meg nem, pedig két utcanyira laknak tőle, es állandóan mikor ott vagyok ő maga elmegy hozzájuk, de nekem mindig azt mondja, várjam meg itthon nem sokara jön, sosem mondta, hogy mennyek en is vele. Nem tudom, hogy en reagalom tul, vagy tényleg nincs rendben ez igy.2015. dec. 14. 23:42
1/6 Caerus válasza:
Egy párkapcsolatban nem csak annak kellene számítania, hogy az egyik félnek mihez van kedve és hogy ő mit szeretne. Neked ez fontos, te szeretnéd ha bemutatna. Ha ő nem is érez rá késztetést, a te kedvedért még megtehetné. És ez nem azt jelenti, hogy a világon minden nyűgre igent kellene mondani, de amit kérsz az teljesen természetes, ennek nem kéne ekkora problémának lennie.
2/6 anonim válasza:
Nagyon valószínűnek tartom, hogy a szülei, a volt feleségével tartják a kapcsolatot, az unokák miatt és azért nem kíváncsiak rád. 15 év nagyon nagy korkülönbség, biztos a szülei is jóval idősebbek a tiednél. Nem erőltetném, bár biztos nekem is rosszul esne, mert valamit takargat. (N)
3/6 anonim válasza:
Meglehet, hogy a párodnak nem túl fényes a kapcsolata a szülőkkel, mert pl. rámenősek, vagy soha nem adnak neki igazat. Ha tényleg ez a szitu, akkor inkább legyél büszkle arra, hogy ő most neked itt van, volt annyi ereje kijönni abból a közegből. Legyél türelmes, nem ez számít egy kapcsolatban, sőt éppen az a jó, ha önálló döntései vannak és nem a rokonok döntenek ilyesmiben.
4/6 anonim válasza:
Bocs, elolvastam még jobban, amit írtál. Eléggé komoly ez a helyzet, amiben vagy. Jó lenne azt is tudni, hogy te mennyi idős vagy, Kérdező.
Ilyen esetben csakis az érzéseidre hagyatkozz és ösztöneidre. Nagyon alaposan oda kell figyelned minden apró jelre: szavakra, mondatokra, amiket hozzád intéz, hogyan mondja, mennyire tisztel téged, mennyire tart értelmesnek amúgy, ilyesmik.
Az is meglehet, hogy az előző feleségére valamiért rábeszélték a szülei anno és mostmár boldog akar veled lenni, csak a szülei is el kellene ezt fogadják.
Idő kérdése, de legyél szem és fül veletek kapcsolatosan + legyen egy másik terved, kezdj gyűjteni magadnak pl. egy kicsi lakásra, ami csak a tiéd.
5/6 A kérdező kommentje:
Állítólag a szülei haragszanak a volt feleségére, az miatt, hogy meg csalta és ott hagyta. Ezt ő mondta. Viszont párszor már észre vettem, hogy a volt felesége olyanokat tud amik a családban ttörtének, mert sokszor a gyerekek elszoljak magukat. Nem tudom mire gondoljak. En21eves vagyok.
2015. dec. 15. 00:39
6/6 anonim válasza:
Én arra gyanakodnék (de csak a saját családomból kiindulva), hogy valami gondja van a szüleivel, amitől inkább meg akarna óvni. Ha így van, én meg is értem, hogy nehezen szánja rá magát akár egy "pofavizitre" is. Azért rákérdezhetnél, legalább tudnád, mi a szituáció. Nálunk is vannak olyan gondok a családban, ami miatt inkább kihagynám a szüleimet, egyébként meg iszonyatosan nehéz róla beszélni személyesen bárkinek, így anonim más. Öcsém sem hozza a barátnőjét, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor találkoztak vele a szüleink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!