Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Lányok akik szinglik vagytok hogy bírjátok a magányt mi a recept?
Figyelt kérdés
2015. dec. 13. 17:23
11/15 anonim válasza:
A szingli az nem teljesen ugyanaz mint az egyedülálló. A szingli találna magának ha akarna, de ő azért az mert az is akar lenni.
12/15 A kérdező kommentje:
Tehát azok akik szinglik azok tudatosan szinglik. Tök jó válaszokat írtatok ,és az időtöket legalább hasznos dolgokkal töltitek.
2015. dec. 13. 18:55
13/15 anonim válasza:
Teljesen más ha valaki, párt akar keresni de nem talál vagy nem jön össze, arra lehet mondani h magányos, de ezek inkább egyedülállóak.
14/15 anonim válasza:
A mostani kapcsolatom előtt 2 évig nem volt senkim. Egyszerűen kényelmes volt és nem hiányzott egy pasi. A szex nem gond mert én ha nem vagyok szerelmes nem kívánom. Bezzeg ha van párom...
Szóval, sokat dolgoztam, lakótársakkal, barátokkal sporttal és a hobbijaimmal (festés, főzés, vadászat) jól elvoltam. Nem hiányzott egy kapcsolat. Munkában találkoztam párommal is nem is akartam semmit, de megismertem. Én mondjuk nem vagyok jó érzelmek felismerésében szóval időbe telt míg leesett mire mennek ki a munka utáni sörözések.
15/15 A kérdező kommentje:
Hát igen nagyon fontos ,hogy az ember találjon magának olyan elfoglaltságot amit szívesen csinál és amiben örömét leli.Mondjuk ezt egy párkapcsolatban is meglehet tenni de az inkább két emberről szól.Én is egyedül vagyok de nem zárkózóm el semmilyen kapcsolattól a jövőt illetően.Addig sport ,hobbik meg mindenféle ökörséget nyomatok amiben jókedvemet lelem:)
2015. dec. 13. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!