Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek a 30-40es férfiak a kocsmába járni?
Te magad indokoltad meg, a haverok miatt jár napi szinten. A pultos csajt legritkább esetben szedik fel, hiszen velük kb. minden pasi flörtöl, jóformán munkaköri leírás a kedélyes cseverészés, ettől még nem lesznek cédák, és egyáltalán nem olyan könnyű kikezdeni velük. :)
Persze kivételek mindenhol vannak, de nem nevezném ezt a nagy átlagnak.
A csapat, ha van. Jó esetben ezt a pultos tartja egyben.
Én már vagy 10+ sok éve leálltam a piáról, de amíg megvolt a társaság, heti 3-4 szer bementem.
Először nem értettem a kérdést: szóval te féltékeny vagy a másik kocsmai pultosra?
Ne tedd. Az nem úgy megy.
Én csak 22 vagyok. De egy igényes sörözőbe járok, ahol egyébként nagyon jó a társaság, bömbölnek a mai zenék, slágerek, meg sokszor a régiek is, ami tényleg jó.
A társaság egyébként inkább 40 -es, a mi korosztályunk csak a pultnál ücsörög a magas székeken, és beszélgetünk, sokszor beledumálnak a pultosok is.
Ahová én járok, utálják a 40 -es törzsvendégek nagy részét. Csak azokkal szeretnek cseverészni, akik olyanok, mint mi vagyunk. Fiatalok vagyunk, tele élettel, vidámsággal, és ezt szeretik. Beszólogatunk viccesen, ők is nekünk, poénkodunk kész. Mikor mondom, hogy ez a zene ez tetszik, akkor viccből mindig elkapcsolják. :D Tehát annyira alapvető viccelődés, nekik ez nem jön be.
Egyébként a pultosok miatt nem kell félj. Ezeknek nem kell olyan ember, aki egész nap a kocsmában ücsörög, vagy törzsvendég. Sosem kellenénk nekik, a 40 -esek meg pláne nem, és a "vendég zónából" nagyon nehéz kikeveredni, még barátság zónába sem lehet lépni, nemhogy tovább. Ez nem olyan, mint a tescoban, meglátok egy pénztáros hölgyet, "hú de gyönyörű", leolvasom a nevét a kitűzőről, bejelölöm facebookon, cseverészek. Felejtsd el. Utálják a vendégeket belül. Aki bejön, arra úgy gondolnak, mint egy alkoholistára, és annak tartják a törzsvendégeket mind, teljesen mindegy mit iszik. Ha eddig nem volt semmi, ezek után már messze sem kell tarts semmitől. Ha kólázik, akkor csak kizárólag kikapcsolódni jár oda. Ne fogj nyomozásba. De ha érdekel, miért nem veszed rá, hogy menjetek el egyszer együtt? Engem egyébként nem zavarna egyszer-egyszer, ha eljönne az asszony.
A 40 -esek egyébként berúgni járnak oda, meg nagyokat hahotázni, nevetni, röhögni :) Egyik vendég hatalmas kedvencem, 40 éves faszi, de akkorákat tud hahotázni, az egész kocsma azt neveti, hogy ő nevet :D Egyébként a jókedv miatt járnak oda, egy jó kis csapat alakult ki, akik egymást nagyon jól elszórakoztatják, mi is benne vagyunk. :)
A pultosok a mi korosztályunk, velünk közvetlenebbül beszélnek. És sokszor témába kerülnek törzsvendégek, akiket elég jól leszoktak írni 1-1 mondatból. És ebből írtam a fentieket.
A te párod ha eddig egyik pultost sem szedte fel, ezek után sem fogja... hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!