Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben igaz? 19L

Figyelt kérdés

Attól, hogy egy fiúnak tetszik egy lány, még nem feltétlen akar vele beszélgetni?

Amennyiben igaz, miért?

Mert én, mint lány, szívesen csevegek olyan fiúval, aki bejön, bár nekem egyszerre 1-2 fiú tetszik csak. De inkább csak 1 szokott.

A fiúknál nem mindig így van? Ha nem, miért nem? Mi az ok?

2015. dec. 12. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Tini vagy.
2015. dec. 12. 13:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez nem válasz. Tovább!
2015. dec. 12. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Nekem is tetszettek már nők, mégsem akartam megismerni őket, mert tudtam, hogy nem egy IQ fighterek. :) Attól még mutatósak küllemre. Amúgy akkor is szívesen csevegnél vele, ha küllemre bejön, de stílusilag tahó, faragatlan?
2015. dec. 12. 14:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem bunkókról és r!b!kről van szó adott esetben.
2015. dec. 12. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!