Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg normális viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg normális viselkedés egy 40-es férfitól? Tényleg ki kell szolgálni?

Figyelt kérdés

Normális, ha egy 40-es férfi egyszerűen összeférhetetlen? A napja annyi, hogy hazajön munkából, leheveredik a tévé elé, és bámulja estig, majd elmegy aludni.Hétvégén néha hajlandó lemosni az autókat, vagy lenyírni a füvet, ennyi.

A telefont kinyomkodja, ha olyasmit merek mondani neki, ami nem tetszik, vagy egyszerűen nem veszi fel. Összeveszéskor törli az illető telefonszámát, még akkor is, ha az illető a felesége.

Minden kaját a lehető legmacerásabb módon vár el, pl spenóthoz nem jó a főtt tojás, tükörtojás kell, a szendvics nem jó csak a svédasztal, stb.

Sötétítőfüggönyt kell felszerelni a redőny mellé pluszba, mert a redőnyön keresztül "belevilágít az utcai lámpa a szemébe" és nem tud aludni. Ugyanígy alvásproblémákra hivatkozva kb ellehetetleníti a fűtést, mondván hogy a kazán szellőzőajtajának a kattogása zavarja az alvásban (nem hangosabb, mint az óraketyegés)

Napi 3-szor fél órára ül be a wc-re... És nem érti, mi a probléma, ha az egész család sietteti.

Lassan minden nap duzzog, alig lehet szólni hozzá.

Hazaérkezéskor az első dolga, hogy bekapcsolja a tévét, és az ordít is amíg el nem megy aludni. Senkinek nincs nyugta, muszáj nagy hangerőn mennie, mert "nem érzi jól magát a csöndben"..

Mit lehet egy ilyen emberrel kezdeni???

2015. dec. 12. 00:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Csak halkan mondom, de úgy egyébként minden embernek vannak ilyen vagy ehhez hasonló rigolyái.

A spenótot én is tükörtojással szeretem, mert így szoktam meg, és ezen nem is akarok változtatni mert nehogy már egy ilyen kérdésből kelljen vitát generálni. Hogy a wc-n valaki 30 percet kotlik? Ha ott érzi jól magát, akkor tegye. A telót én is kikapcsolom, ha vitám van valakivel a családból, mert egyszerűen nem akarom tovább generálni a feszültséget, a lehetséges újabb vitát.

Ha szereted az ilyen embert, akkor elfogadod ezeket a dolgait, ha nem szereted már akkor egyszerűen az is zavar, ahogy szuszog.

2015. dec. 12. 06:18
 12/21 anonim ***** válasza:
Próbálj külön szobában aludni, tegyél be egy alkalmi fűtőtestet. Nem kell mindig főzni sőt a többi dolgot sem vagy köteles megcsinalni ha dolgozol. De minek csinálsz bármit is? Én biztos nem csinálnék semmit sem ha ilyen a hozzáaállása.
2015. dec. 12. 07:47
 13/21 anonim ***** válasza:

Néha lemossa a kocsiKAT. Ergo jól keres a férfi és ezzel párhuzamosan sokat dolgozik. Te dolgozol amúgy?

A Wc-s történet azért fontos, mert az ember ha család van, általában ott tud csak egyedül lenni és elvonulni egy kicsit. Ezt nem igazán lehet felróni neki.

Az ingerültség és aktivitás hiánya pedig... munkahelyi stressz valószínűleg, vagy esetleg valami más. De mindenképpen mentálhigiénés probléma áll a háttérben (bár még valami más, fizikai betegség sem kizárható). Mindenképpen szakemberhez kéne menni és nem hőbörögni.

Bizonyos hangok egyébként engem is zavarnak, ez is mentális defekt ami viszont gyógyíthatatlan.

2015. dec. 12. 09:10
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát, nem kellett volna eddig kiszolgálni és akkor nem lenne probléma. A férfiak olyanok mint a kiskutyák, rá kell őket szoktatni a helyes viselkedésre és ha következetes vagy akkor nem lesz semmi probléma. Én soha senkit nem szolgáltam ki, a házimunkát mindig felesben csináltuk, ha esetleg elfejtette amit rábíztam, akkor sem csináltam meg helyette, megvártam amíg leesik neki. Ha kell akkor heteket vártam, aztán elszégyellte magát és nekiállt. így kell ezt, a lényeg a következetesség. Persze ha valami megrögzött konzervatív férfivel van dolgod, aki életében nem mosogatott el maga után, mert az a nő dolga, akkor már más a gond.
2015. dec. 12. 10:20
 15/21 anonim ***** válasza:

Te jó ég. :D

Ennek nem való feleség! De még nő sem...

Infantilis, önző, lusta, semmirevaló, elkényeztetett kisfiú. Még 40 évesen is. Aki nem rabszolga sorsot akar magának, nem áll le vele....

2015. dec. 12. 11:35
 16/21 A kérdező kommentje:

"Ha ott érzi jól magát, akkor tegye."

Jó fej, mi meg sorban állunk kint remegő lábakkal, mert nem lehet bemenni pisilni :D

Ott tud egyedül lenni? Van 3 szoba, és ketten vagy hárman vagyunk itthon, szóval be tud menni akármelyik szobába, ha magányra vágyik..

Igen, jól keres, de én is dolgozok, én se olyan kevés pénzért, ha ez számít.

2015. dec. 12. 11:36
 17/21 anonim ***** válasza:

"Senkinek nincs nyugta"

Az a többes szám te, meg a gyerekek?

2015. dec. 12. 14:15
 18/21 A kérdező kommentje:
Csak 1 gyerek, de amúgy igen.
2015. dec. 12. 16:51
 19/21 anonim ***** válasza:

Asszony!!

Ne állj efy férfi,és egyik legkedvencebb ülőalkalmatossága közé!!

Ez öreg hiba:D

2015. dec. 12. 17:59
 20/21 anonim ***** válasza:
16: Igen, de ha bemegy a szobába, bármikor rányithat anyu, vagy a gyerek. A WC-n ez nem jellemző.
2015. dec. 13. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!