Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális viselkedés ez vagy én vagyok ennyire unalmas?
Hú, ott én is el tudok veszni...
Nálunk az a szabály, hogy ő lesi a kütyüket, én meg a konyhai részt.
Amúgy igen, valószínűleg cikinek érezte a haverok előtt.
Viszont a bunkó hangnemet nyugodtan kérd ki magadnak.
Én akár kivel megyek, többnyire külön nézelődünk. Pont azért, mert más dolgok érdekelnek.
Nem megsértődni kell, hanem közölni, hogy én most megnézem ezeket, majd utolérlek titeket. Ennyi.
Amúgy nem minden nőt érdekelnek a serpenyők. Engem sem.
Én pasi vagyok és szeretek főzni és én is megnézem a konyhai cuccokat...
Szóval ne mond azt hogy ő pasi és azért nem nézi meg.Nem!Azért nem nézi meg mert nem érdekli az ami téged érdekel.
Majd ha ő akar neked mutatni valamit akkor mond te is ugyan ezt..tuti ki fog akadni.
Bunko a gyerek ennyi
A serpenyőket én is imádom. :)
F
Egyrészt neked is tudni kell alkalmazkodni, hogy ha társasággal vagytok, akkor ne a saját érdeklődési körödet elégítsd ki, ne vonódj ki a közösségből. Lehet, hogy a társaságból mást is érdekeltek volna a serpenyők.
Másrészt a barátod se tud kommunikálni, nincs joga lecseszni semmilyen helyzetben. Az, hogy pasiból van, nem indokolja, hogy bunkó legyen!
Jajjj ez a "Őt nem érdekli ami téged" ez a világ legnagyobb barom szövege.
Én pl. fizikus hallgató vagyok barátnőm műkörmös, akkor most sértődjek meg mert nem érdekli a fizika ? Persze, hogy nem érdeklik az edények, és ??? Ha magadnak akarsz valamit vásárolni akkor el kell menni egyedül.
Senkinek nincs a párja s*ggébe ragadva a feje. Attól, hogy párban vagy még vannak az embernek saját dolgai. Nem kell állandóan mindent együtt csinálni. Az is lehet, hogy rendszeren ezt csináltad vele és már irritálja.
Azt meg, hogy valami nem érdekli ami téged igen nem kell felhánytorgatni 1 csomó dolog van ami engem érdekel, de barátnőmet nem ezeket megvitatom csoport társaimmal vagy olyannal akit érdekel, de ettől függetlenül imádom, de az érdeklődési körömbe ne szóljon bele senki mint ahogy én sem az övébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!