Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális viselkedés ez vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális viselkedés ez vagy én vagyok ennyire unalmas?

Figyelt kérdés
Barátommal, és pár haverral, barátokkal bementünk a tescóba csak úgy nézegelődni, meg venni pár sört, üdítőt. Én lány létemre, szeretek ugyebár főzni, és megláttam sok szép színes serpenyőt, és mondtam a barátomnak, nézd milyen szépek, közben szóltam neki, h menjünk oda. És fennhangon lecseszett, h nem érdeklik. Kicsit elszomorodtam,de betudtam annak, h pasiból van, nem akar beégni..
2015. aug. 19. 05:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért kezdenek arra kiéleződni a válaszok, hogy nem kell, hogy érdekelje a fiút a serpenyő.

Persze, hogy nem kell, miért kéne?

Csakhogy a kérdésre ez nem válasz, mert a kérdés nem erről szól, hanem a lecseszésről.

Ami igenis bunkóság, kár mentegetni.

Nálunk ez kb. így zajlana:

Nézd, milyen szép serpenyők, megnézzük?

A válasz pedig kb. vagy: oké, nézzük, vagy: nézd csak meg, mi addig megyünk, megnézzük a tévéket.

Többször voltunk barátokkal vásárolni, nézelődni, ha valaki meg akart nézni valamit a társaságból, ami mást nem érdekelt, akkor ez a két verzió volt, vagy mentünk továbbra is együtt, közben jól elbeszélgettünk, időnk úgyis engedte, vagy aki másfelé akart nézelődni, az ment másfelé.

Mi értelme ezért b. aszogatni a másikat?

2015. aug. 19. 12:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem legközelebb csak annyit mondj, hogy megyek, megnézem a serpenyőket.

Aztán vagy megy veled, vagy megy arra, amerre neki tetszik. Majd csatlakoztok egymáshoz később. Nehogy már ne nézhesd meg amit akarsz, mert őt nem érdekli.

2015. aug. 19. 12:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem a serpenyő a baj, hanem hogy bunkó. A bunkóság semmilyen körülmények között nem elfogadható. Nem magyarázat rá az sem, hogy nem érdeklik és az sem, hogy nem akart beégni. Ha ilyen, akkor rögtön tedd szóvá és mondd azt neki, hogy "semmi probléma nincs drágám, ha nem érdekelnek a serpenyők. De légy szíves, ne beszélj így velem. Én is normális stílusban kérdeztelek, úgy gondolom, elvárhatom hogy normálisan válaszolj nekem."

Viccen kívül, az ilyen válaszok idővel működnek.

2015. aug. 19. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!