Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás hogy ne bántsam meg?
Az egyik ismerőseim ismerősei között megláttam egy fiút aki tisztára úgy néz ki mint a volt barátom akivel két évig együtt voltam.Így hát bejelöltem.Vissza is jelölt.Rám is írt.Én írtam neki hogy miért jelöltem be.Mert hasonlít az exemre.Annyit írt sajnálja a dolgot meg hogy tetszem neki is.Meg kérdezte hogy járnék-e vele.Mondom igen de nem akarok kapcsolatot.Erre mit csinál? Szerelmes verset ír nekem meg sziveket küldött.
Hozzáteszem a srác kolis így csak ritkán ír amikor géphez jut.
Ma írja hogy jövő héten menjek a sulija elé látni szeretne ha nem baj meg ha nem jó akkor mikor jó stb.
Na már most nekem nincs kedvem találkozni a fiúval de tetszik.Egyrészt mert himlős vagyok másrészt mert van egy pszichés betegségem is.Ill.2 éve az exem után epedezem.
Mit tegyek? Hogy magyarázzam el a fiúnak ezt?
Én 20/L Ő 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!