Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néz? (tovább lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz? (tovább lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú a buszon és mindig néz, de nem tudom, hogy mért... Oda nézek és látom, hogy néz, elnézek más merre, később visszanézek és még mindig néz. Majd megint elnézek, és később megint ránézek, de akkor már gyorsan elfordítja a fejét. Egyszer a barátnőm is mondta, hogy néz, de akkor én nem néztem rá. Amikor felszállok a buszra, akkor is néz...

Már nagyon idegesítő, mit tehetnék?

2010. márc. 22. 16:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vagy lehet hogy begörcsölt a szemmozgatóizma xD

menj oda hozzá ülj le mellé ha továbbra is a helyed fele néz akkor ott vmi gond lesz:D

2010. márc. 22. 17:01
 12/12 anonim válasza:
Az is lehet hogy ge*i rona vagy nem? :S
2010. márc. 22. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!