Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néz? (tovább lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz? (tovább lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú a buszon és mindig néz, de nem tudom, hogy mért... Oda nézek és látom, hogy néz, elnézek más merre, később visszanézek és még mindig néz. Majd megint elnézek, és később megint ránézek, de akkor már gyorsan elfordítja a fejét. Egyszer a barátnőm is mondta, hogy néz, de akkor én nem néztem rá. Amikor felszállok a buszra, akkor is néz...

Már nagyon idegesítő, mit tehetnék?

2010. márc. 22. 16:35
1 2
 1/12 anonim válasza:

ha te lány avgy akkor azért van emrt szerelmes beléd..:d ha fiú vagy akkor meg hot..xD:D

szerintem ez a válasz 14L

2010. márc. 22. 16:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem gyakorikerdesek.hu-n megkérdezte, hogy mit tegyen, ha bejön neki a buszon egy lány, és azt a választ kapta, hogy nézze kitartóan, majd észreveszi.:D
2010. márc. 22. 16:41
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi a választ. Ja, elfelejtettem írni, hogy lány vagyok.
2010. márc. 22. 16:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Bizony szerelmes beléd menny oda hozzá. Lehet én leszek az, én is ezt szoktam ;)
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyébként az alapján, hogy melyik kategóriába raktad a kérdést, szerintem te is tudod a választ.XD
 6/12 anonim ***** válasza:
mert van szeme...:D Nem tudom. Talán nézd te is őt és majd rájön milyen idegesítő amikor egyfolytában a pofádba bambul vki. Jó pasi amúgy?
 7/12 anonim ***** válasza:

talán mert tetszel neki?!:O de te is tudod a választ hiszen ebbe a kategóriába tetted fel.

am előző: a szerelem és tetszés között van egy kis különbség.

8/12 anonim ***** válasza:
Jegyellenőrnek tanul és éppen a szakmai gyakorlatát tölti. Vegyél jegyet.
2010. márc. 22. 16:44
 9/12 anonim ***** válasza:
16:42: Megsunázom azt, aki lopja a szövegem.
2010. márc. 22. 16:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Te nem nézted?:D

Lehet hogy őt meg az zavarja hogy nagyon idegesítő hogy az a csaj folyton néz, vagy lehet hogy csak azt nézi hogy miért nézed hogy miért néz és hogy te miért nézel:D

2010. márc. 22. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!