Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év körüli férfiak! Ti milyen barátnőt kerestek?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy neketek mi fontos egy nőben?2015. dec. 7. 19:26
11/20 anonim válasza:
A 6-7 év az nem annyira vészes és ahogy telik az idő, egyre kevésbé fog feltűnni. Szerintem most pont az határ, ahonnan nagyjából komolyan lehet venni egy lányt. :)
12/20 anonim válasza:
Igazi feleségnek valót. Vagyis nem a plázacica, aki félti a körmeit. Az a legjobb, aki nem fél a házi munkától, a gyerek neveléstől(közös gyerekek) sem.Rendes, nem ri bancos, tud szeretni és megbízható.
Külsőre elég az átlagos.
13/20 anonim válasza:
Legyenek meg benne az alapvető emberi értékek, tudjunk komoly dolgokról beszélni, érdekelje valamilyen szinten a kultúra (filmfesztiválok, színház, előadások) illetve legyenek hobbijai és legyen igényes mind a belsőre, mind a külsőre.
14/20 anonim válasza:
Nem lenne probléma a 6-7 év kor különbség sem, ha most még soknak is tűnik(de sztem nem az) idővel egyre kevesebbnek fog tűnni, teljesen normális sztem.
15/20 anonim válasza:
Igazából külsőre fogjon meg benne valami, belsőre meg tudjon szeretni.
Nem érdekel, hogy diplomás-e vagy gazdag családból származik-e vagy szegény... vagy akármi.
16/20 anonim válasza:
Korkülönbség meg engem se zavar.
18/20 anonim válasza:
9: Nem. 27 vagyok, szóval egy 20-21 éves még bőven belefér.
19/20 anonim válasza:
Nekem csak az, hogy szeressen. Ha szeret, akkor már minden megvan.
20/20 anonim válasza:
Keresni már nem keresek, mert rég feladtam. De az idálom az aranyos, lökött, huncut lányok. 25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!