Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ilyen beégés után még lenne esélye nálatok a lánynak vagy inkább ilyen barátnőt nem akarnátok?
Szóval, az történt, hogy mentem föltölteni a telefonomat az újságoshoz, és az eladó srác mindig fülig érő mosollyal köszön, meg már megdicsért többször, hogy milyen csinos vagyok, és hát igazából nekem is bejön a srác, de még egyikünk se lépett. És lehet már nem is fog... :( Szóval az történt, hogy akartam föltölteni a telefonomat, és kérdezte, hogy melyik előfizetőnél vagyok. És én nem tudtam, hogy most mire gondol, mert eddig mindig apu intézte ezt nekem, és benyögtem, hogy "őő, samsunk.." És láttam, hogy elmosolyodott, és mondta, hogy ez nem az előfizető, úgy érti hányas vagyok. És akkor egyből leesett, mondtam, hogy 30-as. És visszakérdezett, hogy Telenor? És mondtam, hogy igen, az a rózsaszín T betű. Közben láttam, hogy végig folytja vissza a röhögést. Nagyon ciki volt.
Ezek után szerintetek eláshatom magam előtte? Vagy annyira nem is volt ciki? Nem tudom mit tegyek, azóta arrafelé se mertem menni... :((
L/19
Durva :D Van akinél kiveri a biztosítékot.
Szerintem aranyos, de ha sok dologgal ennyire vagy tisztában az életben akkor az gáz.
Mondtam eddig apukám töltötte mindig, ő intézte az ilyeneket, de most már van munkahelyem, és így most már az én dolgom ez is, előtte én nem foglalkoztam ilyenekkel, csak szóltam mikor lemerült, és kész, azért nem tudtam.
5-ös, és szerinted van olyan lány, aki még el is menne veled randira, azok után, hogy épp előtte röhögted ki őt? :D
Sztem aranyos voltál, de azért ciki. :)
Samsung S6-d van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!