Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, az alábbi testalkatok közül melyik jön be nektek a legjobban?
...és miért éppen az ? Továbbá a többi testalkatról mi a véleményetek, mi az, ami még tetszene nektek ?
Kort is :)
Ha a páromról lenne szó, akkor a listából mindegy, melyik lenne, mindegyikkel meg tudnék barátkozni. :)
Alapvetően nem szeretem az izomagyú pasikat, az első az még pont belefér nekem. Az utolsón már kicsit kerekedik az a pocak, de még az sem vészes, teljesen jó az is. A lényeg, hogy az illető pasi így szeressem agát, ahogy van. :) Volt olyan exem, akivel nem volt gond, de folyton rinyált, hogy izmosodni kéne, hajhaj. A végén kiforgatta, hogy én vagyok a hibás, mert nem inspirálom a változtatásra, ne mondjam, hogy nekem így is jó... :D Ki érti a pasikat... :D
Mostani párom másabb, vannak izmai (nem edzéstől, munkától), de van egy kicsi pocakja is mellé. Én őt is pont így szeretem. :)
Ha pedig választani kéne a képről, akkor a harmadikat választanám. Az olyan középút. :)
25
A 4. és az 5. nem. A 2. és a 3. igen. Az első határeset, szép-szép, de nem biztos, hogy vonzódnék hozzá, nekem már kicsit sok.
20L
Őszintén szólva, egyikkel sincs probléma, van aki az utolsóval is jól néz ki.
21
Az első és a második tetszik legjobban, de igazából egyikkel sem lenne problémám.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!