Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, az alábbi testalkatok közül melyik jön be nektek a legjobban?
Figyelt kérdés
...és miért éppen az ? Továbbá a többi testalkatról mi a véleményetek, mi az, ami még tetszene nektek ?
Kort is :)
2015. dec. 6. 20:49
11/25 anonim válasza:
Az első három. Egyébként a 2. tetszik a legjobban.
13/25 anonim válasza:
A legjobb a középső. De a két legszélsőt leszámítva mindegyik tetszik. 19l
14/25 anonim válasza:
A második, de igazából egyik sem az igazi, a vékony alkat tetszik.
15/25 anonim válasza:
A jó test itt kezdődik.
16/25 anonim válasza:
Mindegyik az elsőt és az utolsót leszámítva, nem mintha ezekkel bármi gond lenne, de nekem nem annyira jönnek be. Legjobban talán a második tetszik.
19/L
17/25 anonim válasza:
Nekem az utolsó kettő, én jobban szeretem a mackósabb testalkatot, mint az izmokat.
19/25 anonim válasza:
A 2. a legjobb! Izmos, de nem annyira durván, mint az első. Az már nem tetszik. A 3., 4. olyan átlagos, semmi különös nincs bennük. Nem mondanám rájuk, hogy jó test, de nem is rossz. A 5. pedig túlsúlyos, az nem jön be egyáltalán.
29/N
20/25 anonim válasza:
Nekem eleve nem jön be ez a forma, akár izmos, akár nem. Bocsi.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!