Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felejtős nektek az a nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtős nektek az a nő, aki 20ezer forintot költ néha csak úgy?

Figyelt kérdés
Van egy szenvedélyem, amiről nem szìvesen mondanék le...
2015. dec. 6. 19:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy mennyit költ egy nő lényeg hogy ne az enyémet költse:)
2015. dec. 6. 20:05
 12/25 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, az a te fizetésed, semmi közöm hozzá!
2015. dec. 6. 20:08
 13/25 anonim ***** válasza:
61%

"Párkapcsolat nem azt jelenti hogy az összes pénzem leadom vagy nálad igen?"

Nem, de te nem azt írtad. Te azt írtad, hogy az ő fizetésével azt csinál amit akar és itt nyilván a teljes fizetésére gondoltál. Én meg erre írtam, hogy ez egy párkapcsolatban k_rvára nem így működik. Sok kapcsolatnak az anyagiak miatt lesz vége, mert erre sincs meg arra sincs, mert elb@sszák az összes pénzt a háztól.

2015. dec. 6. 20:34
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
13. Szerintem itt nem összebútorozásról és házasságról szólt a kérdés. Bár nálam még ott is belefér.
2015. dec. 6. 20:41
 15/25 anonim ***** válasza:
Felőlem csinálja csak, ami jól esik. Ha nem valami erkölcstelenség, pl prostik, vagy nem valami szenvedélybetegség, mint drog, akkor egyáltalán nem érdekel, mit csinál a saját pénzével. Amikor komolyra fordul a dolog és házasság és gyerekek lesznek, akkor úgyis mindkettőnknek be kell áldozni a több kiadásba kerülő hobbikat. privát megírhatnád, mi az.
2015. dec. 6. 20:45
 16/25 anonim ***** válasza:
Igen ezt írtam és párkapcsolatban azt is csinál a fizetésével amit akar. Nyílván más a helyzet ha közös a kassza.
2015. dec. 6. 20:46
 17/25 anonim ***** válasza:
Mért ne működne így párkapcsolatban? Nem kéne olyan pasi, aki beleszól, hogy mire költöm a pénzem.
2015. dec. 6. 20:50
 18/25 anonim ***** válasza:
Ha a saját fizetéséből veszi, engem nem érdekelne különösebben.
2015. dec. 6. 21:17
 19/25 anonim ***** válasza:

vannak ennél sokkal durvább esetek:

[link]

-ebben a könyvben ugyan tinikről van szó, de ilyen szélsőséges esetekről, akik "kissé" elhúztak az emberiség mellett - pl.: csajok, akik elmennek plázázni, és 80ezreket elköltenek...

-20ezer relatíve nem olyan sok - persze, ha a saját spórolt pénzedről van szó

2015. dec. 6. 22:12
 20/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2015. dec. 6. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!