Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha egy lány gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy lány gazdag párt szeretne?

Figyelt kérdés

Vannak ilyen lányismerőseim. Az egyikük férje millió felett keres, de szerelemből házasodtak, és klassz a srác (fiatal, jóképű, intelligens).

Ma voltunk lent a karácsonyi vásáron, meg kirakatokat nézni. A lány összeszedett mindent, ami tetszik neki, és megvettek mindent. Aztán mutatta a jeggyűrűjét, 200 ezerbe került kb (mondta).

Nekünk nem megy jól, örülök, ha kajára jut, meg néha alap dolgokra magamra. Szeretem a párom, de bánt, hogy ő nem tud ilyen körülményeket biztosítani, emiattsokat veszekszünk.....

2015. dec. 6. 19:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem minden férfi fizet ki mindent amit a barátnője összeszed a karácsonyi vásárban és itt olyan férfiakra gondolok akiknek van pénze.

Szóval nem mindenki egyforma. A barátnődnek van szerencséje hogy ilyen férfit fogott ki.

2015. dec. 6. 20:38
 12/16 anonim ***** válasza:
62%

Azért kíváncsi lennék az itt válaszoló srácokra, hogy hogyan viselkednének egy olyan kapcsolatban, ahol a pénzhiány állandó problémát jelent. Mert itt mindenki az aranyásást hozta fel, hogy le kell köpdösni a kérdezőt, de az senkinek nem jut eszébe, hogy igenis lehet ok a veszekedésre, hogy nincs pénzünk.

Hiába szeretem a párom, ha hó végén még azon is malmozni kell, hogy tudok-e még egy kiló kenyeret venni vacsorára, ő meg megeszi együltő helyében, mert nagy étvágyú a drága... akkor bizony kiakadok és veszekszem. Hiába tudom, hogy bizony sokat eszik, akkor is gondot jelent. Vagy ha pl. éppen hó végén megy tönkre az egyetlen cipőm, és szégyenszemre szakadt bakancsban kell mennem az elegáns munkahelyemre, mert nincs más. Akkor is borzasztóan tud bántani a dolog, hogy miért nem tudunk normálisan élni, úgy, hogy ilyen apróságokon ne kelljen fennakadni... és ezek mind-mind vitapontok egy párkapcsolatban, hiába szeretjük egymást egyébként.

És ilyen körülmények között bármelyik ember örülne, ha több pénze lenne, és nem kéne nyomorognia. Nem csak a nők, a férfiak is.

Ettől még nem lesz valaki aranyásó, mert nem azt mondja a kérdező sem, hogy akkor ő most dobná a párját, mert neki kell az ifjú Rothschild örökös, hanem csak eljátszik a gondolattal, hogy de jó lenne ennyit keresni, nem lenne feszültség, veszekedés, és én is megvehetném, amit szemem-szám kíván...

Normális, hogy valaki gazdagságot keresne. A gond csak ott kezdődik, ha ezt helyezi minden más elé...

2015. dec. 7. 12:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az én párom nagyon jól keres. Nem ezért jöttünk össze, akkor még egyetemisták voltunk, egy fillérje nem volt kb, csak az ösztöndíj, meg amit otthonról kapott ételre.

Azóta eltelt pár év. Nagyon imádom én is, hogy kb bármit megvehetünk.

Nem kell megnéznem mi mennyibe kerül, a boltban nem kell számolgatnom, hogy megvehetek-e valamit. Az én gyűrűm a barátnődének a többszörösébe került.

De! Én is sokat dolgozom, és én is nagyon jól keresek. Tehát azokat a dolgokat, amiket párom kifizet, én is meg tudnám venni. És szoktam is!

Persze, elhiszem, hogy rossz, mikor azt látod a barátnőd milyen jól járt. De te is tehetsz érte, hogy neked/nektek jobb legyen! Ne csak a párodban keresd a hibát!

2015. dec. 7. 13:06
 14/16 anonim ***** válasza:
12:13 nem az a baj, ha valaki szeretne több pénzt kapni, mert szinte mindenki szeretne. A gond azzal van, hogy ha ezt a pasitól várják csak. Az miért nem jut eszébe a kérdezőnek, neked vagy ha a példád esetleg csak elképzelt személy volt, akkor neki, hogy a nő is kereshet több pénzt? Semmi nem akadályozza őket.
2015. dec. 7. 17:10
 15/16 anonim ***** válasza:

#14 A kijelentés jogos. Bár a példa fiktív volt (illetve sarkított, hogy mindenki értse, mire gondolok), de részemről kifejezetten többes számban gondoltam a dolgot, azaz a pár együttes jövedelmét nézve, bár visszaolvasva valóban nem emeltem ki. :)

Ettől függetlenül az is tény, hogy a kérdező kifejezetten a párját emelte ki, mint az életkörülmények megteremtőjét, viszont az említett gazdagpasis példában is csak a srác a pénzes, a lány meg élvezi. Naivan kiegészítettem gondolatban a történetet, hogy bizonyára kettejük megélhetéséről van szó. :)

2015. dec. 7. 19:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Az nem normális, hogy a srácok itt sírnak az aranyásók miatt, közben meg ha egy lánynak nem a pénzük kell, akkor vérig vannak sértve, hogy ők családfenntartók akarnak lenni és nehogy már a csaj többet keressen... Tényleg, kb. mintha az egyetlen társadalmilag elfogadott élet az együtt nyomorgás lenne.
2015. dec. 8. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!