Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon csúnya dolog lenne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya dolog lenne, ha kijelenteném a páromnak hogy a születésnapomon olyan programot szerveznék ami nekem tetszik ha pedig nem tetszik neki akkor nem tart velem?

Figyelt kérdés
Esetleg alkalmazkodnom kellene ahhoz amit ő szeretne? A saját szülinapomon nincsen jogom olyan programot szervezni amit én szeretnék?
2015. nov. 30. 16:53
1 2
 11/17 opened paradise ***** válasza:
Ez a te napod,csak nyugodtan. Feltéve ha nem úgy,hogy "Kicsim,most megyünk pestre,ezt is,meg ezt is,meg ezt is megveszed nekem és örülsz neki!" :D
2015. nov. 30. 17:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is rendben van, ha erre vágysz, csak én úgy érzem, ahhoz képest h 25 leszel, kicsit "harciasra" vetted a figurát:D Nem úgy kell a képébe vágni, hogy ha nem tetszik nem jössz, hanem meg lehet beszélni, hogy drágám, erre vágynék. :)
2015. nov. 30. 17:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Megengedem, hogy elmenj a nagyvárosba, de mielőtt elmész a disznókat etesd meg.

Csókol: párod Joci.

2015. nov. 30. 18:00
 14/17 A kérdező kommentje:

11#

Saját pénzemből vennék mindent.

Nem vesz nekem soha semmit.

Talán kapok valami ajándék vagy nem.

Nem erről van szó hogy mit vegyen nekem mert tudom hogy nem vesz.

2015. nov. 30. 18:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Simán belefér. Ha lenne barátnőm főleg ezen a napon megtenném amit szeretne, mennék vele mindenhova. Nem nagy igény szerintem.
2015. nov. 30. 18:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csak erről az egy útról van szó. Annyira harcias és megbántott a hangnem amiben a kérdező ír, hogy elég sokszor csalódhatott már a barátja "meglepetéseiben", így most biztosra akar menni.

Semmi gond a külön programmal (még szülinapon sem). Azt csináld, amit szeretnél, elvégre nem vagytok köldökzsinórral összekötve. Kérdezd meg, hogy lenne-e kedve veled tartani, mert te azt tervezted, hogy felmész Pestre. Ha nem, akkor legalább csapsz magadnak egy csajos napot, este pedig tudtok találkozni. Én nem érzem ezt gáznak.

Én is bejelentettem már, hogy jövőre mi lesz a szülinapi ajándékom magamnak. :) Tandemugrásra fizetek be. Tudom, hogy a páromat nem érdekli, de azért megkérem, hogy jöjjön velem és legyen támaszom, de nem kötelezem arra, hogy kiugorjon.

2015. nov. 30. 18:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom én inkább a barátommal szeretnék lenni szülinapomon. De ő általában igyekszik olyan programokat kitalálni amikre szívesen mennék, én is igyekszem. Összevesztetek vagy mi?
2015. nov. 30. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!