Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a páromnak karácson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a páromnak karácsonyra ha ő gazdag?

Figyelt kérdés
Mindenből a legjobbat veszi meg,telefon,kocsi stb.Mit vehetnék neki?(én nem vagyok gazdag,nem tudok sokat költeni rá) Úgyérzem hogy nem tudnék neki olyat venni aminek igazán örülne? NEm akarom le égetni magam valami vacak dologgal,a saját készítésü dolgok szóba se jöhetnek.

2015. nov. 30. 15:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
69%

Vegyél neki teknősöket:)

Amúgy én egy Cewe fotókönyvet állítanék össze (Dm, Rossmann)a legjobb képeinkből.

2015. nov. 30. 19:33
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
nem olvastam el a válaszokat, szóval lehet valaki már írta ezt. ebben az esetben, ha mindene megvan, akkor én vennék jegyet neki meg magamnak valamire, és akkor elmehettek közös programra. attól függ mit szerettek. most pl láttam nemrég bödőcs fellépést. :D
2015. nov. 30. 20:05
 23/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a szándék a lényeg, és hogy szeretettel válaszd ki. Ha szeret ő is ugyanígy gondolja, és nem tudsz mellé lőni :)
2015. nov. 30. 20:36
 24/26 anonim ***** válasza:
43%
Szerezz neki egy csajt szentestére, aki engedi popóba :D
2015. dec. 1. 12:20
 25/26 anonim ***** válasza:
Nálunk kicsit más a helyzet. Páromnak is, nekem is van rendesen pénzem. Mondjuk úgy, megvan mindenünk. Mi együtt is élünk. Mar megvettük egymásnak az ajándékot, konkrétan karácsony előtti napokban elutazunk együtt. Közösen vettük, közösen töltjük el az időt, egymással. Menjetek el kirándulni, készíts neki egy finom vacsorát, egy közös forró fürdőt gyertyákkal... Ha mindenképpen venni is szeretnél valamit, akkor vegyél egy könyvet, vagy egy olyan apróságot, ami rád emlékezteti.
2015. dec. 1. 12:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Szia, egy cipoben jarunk. Az en baratom is gazdag lett nem olyan reg, en gyujtogettem penzt es fizettem magunknak egy wellness hetveget, nagyon orult neki:) 20l
2015. dec. 1. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!