Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki régebben tetszett, újra kezd tetszeni.Múltkor mikor elmentem mellette 1-2 centivel elfogott egy érzés, a levegőt is mélyebben vettem, eléggé erőteljesen vonzott.Észrevettem hogy félszemmel lepillantott rám, olyan tekintettel mintha érezné.Szerintetek érzi a másik személy hogyha erősen vonzódsz hozzá?

L18

2010. márc. 21. 18:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Könnyen elképzelhető.
2010. márc. 21. 18:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2010. márc. 21. 18:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Terhes vagy!
2010. márc. 21. 18:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Természetesen igen nekiment az aurád az övének:D
2010. márc. 21. 19:04
 5/11 A kérdező kommentje:

XD ...az aurám

Köszi a válaszokat:)

2010. márc. 21. 19:09
 6/11 anonim ***** válasza:
igen. :) és annál nincs is azthiszem szebb amikor mind2 fél így érzi. :) azt az érzést hajkurássza minden álmodozó :D de csak kiváltságosoknak adatik meg :P
2010. márc. 21. 19:12
 7/11 A kérdező kommentje:
:) Szépen fejezted ki magad, de nem látom sok esélyét hogy a srácnak is tetszenék, vagy hogy akarna tőlem valamit.Amúgy ismerjük egymást futólag, néha köszönünk egymásnak, de nem kezdeményezett sehogyan eddig.
2010. márc. 21. 19:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem igen.

Ez egy ösztönös dolog, amit a távoli őseinktől örököltünk (mint ahogyan a védekező reflexet).

Te tudat alatt jelezted, Ő tudat alatt észrevette.

Gyanítom, meg sem tudná mondani, hogy hogyan vette észre. A szebbik neve szerelem, a csúnyábbik fajfenntartó ösztön...

...de ez csak 1 vélemény, ne vedd túl konolyan. :)

2010. márc. 21. 19:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze! Amúgy meg az embereknél is létezik ferromon és érzitek egymásét, ami tudatalatt hat az érzéseitekre.
2010. márc. 21. 19:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Csak vonzódom hozzá, nem vagyok szerelmes.Szerintem sejti a dolgot.
2010. márc. 21. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!