Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, rendes, kedves lányból hogyan legyek egy gátlástalan, undok ri. Bi?
Figyelt kérdés
Belefáradtam, hogy mindig azok kapnak meg mindent a nő társaimnál, akik ribi.nek öltöznek, beképzelt, lenézőek...2015. nov. 30. 08:57
3/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy neked jól állna és előrébb lennél vele. Én is hiába gyúrnám szét magam vagy vágatnám a hajam ecsetre, attól még ugyan így jelentéktelen lennék.
4/7 anonim válasza:
Ribinek nem kell öltözni, csak szimplán szard le mindenkinek a lelkét és taposs át rajtuk. A rendes fiúkat hagyd ki, csak a hasonszőrű férfiakkal csináld ezt. Nekem is volt egy ilyen időszakom, 2-3 év, nagyon jól esett, megkaptam mindent amit akartam. Aztán újra önmagam lettem, feleségül mentem egy ritka normális férfihoz aki imád, és ezer éve boldog család vagyunk. :)
5/7 anonim válasza:
Ne változz meg azért! Egy rendes srácot nem elég találni, aki szeret?
7/7 anonim válasza:
Sajnos én is így érzem, hogy az ilyen típusú nőket becsülik meg foglalkoznak velük. :( De nem hiszem, hogy boldogabb lennél, ha kifordulnál önmagadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!