Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "érjem el" hogy a barátom ékszert vegyen nekem?
Mielőtt elkezdenétek szidni, nem több tízezres drágaköves nem tudom én milyen ékszerről beszélek, hanem egy apró bizsu karkötőről/nyakláncról.
Az a gond, hogy olyan lány vagyok, aki nem hord ékszert és a barátom is elkönyvelt ilyennek. Sokszor meglep ajándékkal, de mivel látja, hogy nem hordok ilyesmit, tudom, hogy sosem fog nekem ékszert venni.
Viszont nagyon jól esne még is és egy ilyet biztos hordanék, mert rá emlékeztetne :)
Hogy jelezzem neki, hogy örülnék valami ilyesminek, hogy nem tűnjek akaratosnak?
Nos, egy útmutató a pasikhoz: egyenesen mond meg neki! Abból értenek. Ennyi.
Tudom, hogy nem olyan romi, de ő nem az anyád, aki félmondatokból és sóhajokból kiolvassa a vágyaid.
Nekem a virággal volt így. Eleinte utáltam a vágott virágokat, most, tőle pedig szívesen fogadom. De én megkértem face to face, hogy "Józsi, kérlek vegyél nekem egy szál virágot, mert nagyon szeretnék tőled egyet." És azóta is meglep néhanapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!