Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pároméknál vagyok, ők esznek a szüleivel (én nem ettem mert pont elotte kajaztam) viszon a baratom elem tolta a koszos tanyerjat mert mar vegzett, nekem kellene elmosogatni?
Azt írod, hogy a párod. Ha így is gondolod, akkor irány a mosogató.
Ha "csak" a fiúd, a barátod, a srác akivel jársz, akkor is beállhatsz a mosogató elé, nem dől össze a világ.
Mindenesetre érdekes módon hívja el a figyelmed, hogy csinálj már valamit :)
Nem lakunk együtt ő is a szüleinél meg én is.
Otthon folyton én takaritok mosogatok stb.
Volt amikor kitakaritottam otthon az egesz házat. Délután átmentem a barátomékoz. És mielott beléptem az ajton a baratom odaszólt nekem "remélem segítesz anyunak!"
Pont nem ahoz volt kedvem hogy náluk.meg folytassam a takaritast..
Tedd már fel neki a költői kérdést h háztartási robotgép, egy ingyen alkalmazott, netán egy cseléd kell e neki.
Ha annyira aggasztja az otthona tisztasága v az anyujára rótt teher; nyugodtan be lehet állni mellé neki is.
Családon belül anno en is azt untam meg, h a nőnek a hétvége nem a pihenésre van. Mert házimunka tényleg mindig van.
Miert hagyod magad csicskaztatni?
Gondold meg jol, ossze akarsz-e egy ilyen emberrel koltozni a jovoben, mert ezek alapjan cseled kell neki, nem baratno, es hotziher, hogy minden rad fog szakadni. Tars helyett lesz egy elkenyeztetett oriascsecsemod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!