Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érzitek furcsának, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzitek furcsának, hogy már a 18 éven aluli csajok is rendszeresen szexelnek?

Figyelt kérdés
Csak nekem nem szimpatikus ez a dolog?

2015. nov. 29. 22:06
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
miért lenne bármi bajom is? csak nem érzem normálisnak azt, h kislányok még, és többet dugnak, mint a felnőttek
2015. nov. 30. 21:37
 22/25 anonim ***** válasza:
Ez nem a te problémád. Egyébként ha ez megnyugtat, én felnőttként is rendszeres szexuális életet élek, függetlenül attól, hogy komoly kapcsolatban vagyok vagy sem. ;)
2015. nov. 30. 21:42
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Én meg azt nem érzem normálisnak hogy rengeteg férfi veszi természetesnek, hogy beleszól a másik nem dolgaiba...

Foglalkozz inkább a 16-17 éves fiúkkal, akik hétvégente rendszeresen telehányják az utcákat, és ugyanolyan hévvel mennek bele egy egy éjszakás kalandba, mint az ilyen idős lányok.

2015. nov. 30. 22:58
 24/25 anonim ***** válasza:

Akkor rossz a kérdésfeltevés... neked valójában a fiatalkori promiszkuitás a problémád, nem pedig a rendszeres szexuális élet.

Az, hogy egy tinédzser szexel, minden szempontból "normálisnak" mondható, hiszen biológiailag érett rá (a természet alkotta így az embert), a pubertáskorban tomboló hormonok miatt fokozottan kívánja is az intimitást, és ahogy már mások is írták, amióta a világ világ, azóta élnek kamaszkortól kezdve az emberek szexuális életet (csak a kapcsolat keretei alakultak az idők során, de szex az mindig volt).

A rendszeres szexuális élet és a promiszkuitás két különböző fogalom! Rosszul tetted fel a kérdést!

2015. dec. 1. 12:30
 25/25 anonim ***** válasza:

A "kisfiúk" rendszeres szexuális élete nem zavar??képmutató vagy..

Komolyan szerinted kivel csinálják a tizenéves lányok?? megmondom..a nagy többség tizenéves fiúkkal..Persze szerintem is jó lenne ha ártatlanabbak lennének a tizenévesek, de ezt ne csak a lányokon verd le, az egész modern társadalom ludas benne..

2015. dec. 1. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!