Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik tudnak szeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik tudnak szeretni?

Figyelt kérdés
Úgy értem vannak érzelmeik amellett,hogy szexelni akarnak valakivel?Tudom,hogy ők is nézik a belső értékeket és az alapján van akivel hosszútávra gondolják,de ilyenkor szeretik is azt a lányt?Szokott nekik hiányozni,ha nincsenek együtt?
2015. nov. 29. 21:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
miből gondolod, h biztos nem szeret ő se? milyennek képzeled, ha szeretne?
2015. nov. 29. 22:39
 22/27 anonim ***** válasza:
46%
Azért kezdtem el találkozgatni vele,mert láttam,hogy nem egy bunkó meg intelligens,de szép lassan kirajzolódott bennem,hogy ő se szeret! isten gyere le! a szerelem hosszú folyamat nem lesz valaki 1 talákozás után szerelmes. nőlj fel és az után kezdj párkapcsolatba kislány
2015. nov. 29. 22:39
 23/27 A kérdező kommentje:
Írtam már feljebb is,hogy nem egy eset volt....
2015. nov. 29. 22:54
 24/27 A kérdező kommentje:

18:Feljebb is írtam,hogy nem egy ilyen tapasztalatom volt.Egyébként meg nem sajnáltatásból írtam ki a kérdést...

20:Honnan veszed,hogy csak ennyiszer találkoztunk?

2015. nov. 29. 22:57
 25/27 anonim ***** válasza:

Én kijöttem külföldre, azóta engem is szeretnek :) előtte túl jó voltam:D

Jöhet a lepont :P

2015. nov. 29. 23:04
 26/27 A kérdező kommentje:

22:Nem szerelmet írtam,hanem szeretetet.És a kérdé nem is arról szolt,hogy bunkók-e a pasi vagy sem.

Amúgy ti is nagyon rendesek lehettek,ha itt támadtok meg kitaláltok olyan háttér információt,ami nem is létezik.

2015. nov. 29. 23:06
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy kedves kérdező de vagy nem lehetsz még túl idős vagy valami nem stimmel veled. Én elhiszem, hogy voltak rossz tapasztalataid, de nem mindenki szexmániás csak a 90% :P

Ha nem érzed, hogy szeret akkor ott már rég gáz van. Ebből megint csak fájó emlék lesz. Hol laksz te hogy ennyire szerencsétlen vagy vagy hogyan ismerkedsz?

2015. nov. 29. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!