Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tudnak szeretni?
18:Feljebb is írtam,hogy nem egy ilyen tapasztalatom volt.Egyébként meg nem sajnáltatásból írtam ki a kérdést...
20:Honnan veszed,hogy csak ennyiszer találkoztunk?
Én kijöttem külföldre, azóta engem is szeretnek :) előtte túl jó voltam:D
Jöhet a lepont :P
22:Nem szerelmet írtam,hanem szeretetet.És a kérdé nem is arról szolt,hogy bunkók-e a pasi vagy sem.
Amúgy ti is nagyon rendesek lehettek,ha itt támadtok meg kitaláltok olyan háttér információt,ami nem is létezik.
Nem tudom hány éves vagy kedves kérdező de vagy nem lehetsz még túl idős vagy valami nem stimmel veled. Én elhiszem, hogy voltak rossz tapasztalataid, de nem mindenki szexmániás csak a 90% :P
Ha nem érzed, hogy szeret akkor ott már rég gáz van. Ebből megint csak fájó emlék lesz. Hol laksz te hogy ennyire szerencsétlen vagy vagy hogyan ismerkedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!