Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tudnak szeretni?
Figyelt kérdés
Úgy értem vannak érzelmeik amellett,hogy szexelni akarnak valakivel?Tudom,hogy ők is nézik a belső értékeket és az alapján van akivel hosszútávra gondolják,de ilyenkor szeretik is azt a lányt?Szokott nekik hiányozni,ha nincsenek együtt?2015. nov. 29. 21:44
11/27 anonim válasza:
Persze, a kocsijukért átkelnének akár a poklon is. Ha ez nem szeretet, akkor nem tudom, micsoda.
(Na meg nyilván nem mindig dugásra kell csak nekik nő...)
Amúgy aki panaszkodik erre a kérdésre: a 130 ugyanilyen, csak nőkről szóló kérdés mellett elfér ez az egy...
12/27 anonim válasza:
Akkor minek találkozgatsz vele?
13/27 anonim válasza:
Rendszerint az ilyeneket koptatjátok le az első adandó alkalommal, vagy észre sem veszitek őket, esetleg jöttök a "csak barátként tudok rád nézni" szöveggel. Nem csak a mi hibánk, ha ti csak a bunkókat és a nagyszájúakat látjátok meg és értékelitek, de akkor ne gyertek azzal, hogy mi vagyunk a felszínesek. Nyilván köztünk is van mindenféle, csak éppen ahhoz meg kellene ismernetek minket, ami nagyon sok nőszemélynek nem megy. Mindig a nő választ, nem mi tehetünk arról, ha folyton csak a kihasználós, bunkó, nagyképű pasik után loholtok.
14/27 anonim válasza:
találtál valami vadbarmot aki csak töcsköl és most rá huzzod az összes férfira te se vagy különb mint az itteni gyks síró fiúk
15/27 A kérdező kommentje:
Azért kezdtem el találkozgatni vele,mert láttam,hogy nem egy bunkó meg intelligens,de szép lassan kirajzolódott bennem,hogy ő se szeret.Egyébként a kérdést úgy értettem,hogy képesek-e érzelemre vagy akár ragaszkodásra.....
2015. nov. 29. 22:05
16/27 A kérdező kommentje:
Amúgy komolyan szántam a kérdést,nem provokálásnak vagy ilyesmi.
2015. nov. 29. 22:06
17/27 A kérdező kommentje:
Honnan veszed,hogy egy pasin láttam ezt?
2015. nov. 29. 22:08
18/27 anonim válasza:
Volt egy, azaz EGY srác, aki nem tudott téged megszeretni, erre felmerült benned a nagy kérdés... Hűha... Nyilván rosszul esik a viszonzatlanság, de gondolj bele, mi hány pofont kapunk az élettől, ráadásul tőlünk még el is várják, hogy mi kezdeményezzünk, legyünk határozottak, férfiasak, jóképűek, nem árt, ha van egy jól fizető állásunk is. Kérdezd körbe a fiú ismerőseidet, barátaidat, hogy hányszor törték már össze a lelküket a nők, hányszor bántak velük bunkón és megalázón, és akkor megtalálod a választ is a kérdésedre.
19/27 anonim válasza:
18 le írt mindent! a normális értéket képviselő férfiakra meg rá huzzátok nyálas uncsi! így két dolgot tehet vagy ő is bukó lesz 1! 2! vagy válassza a magányt! erre mondják hogy egyétek meg amit főztetek de nagy kanállal!
20/27 anonim válasza:
Miért elvárás a szerelem a randinál? Azért 2-3 találkozótól nem mindenki esik szerelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!