Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyenek az 1éjszakás kalandok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek az 1éjszakás kalandok?

Figyelt kérdés
Arra vok kiváncsi h milyen érzésitek vannak utánna? V hogy csak ugy lazán veszitek, és nem is érdekel h lefeküdtetek vele...és megy minden tovább szépen. Fiúk is írhatnak am ide...
2010. márc. 21. 18:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
"Úúú a francba, hogy rázzam le?"
2010. márc. 21. 18:11
 2/12 anonim ***** válasza:
40%
Aki olyat létesít, szerintem ku*rva, vagy annak férfi megfelelője. Nem szabad ennyire lazán venni ezt a dolgot, mert később kitörölhetetlen!
2010. márc. 21. 18:12
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Nekem kettő volt. Egyik se volt túl jó, de a célnak megfelelt... 19F
2010. márc. 21. 18:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem sokban volt részem, de az a 2 eset teljesen más volt. Az egyik után furdalt a lelkiismeret, mert tudtam, hogy a lány többet akar tőlem és megígértem magamnak, hogy nem történik meg. Hát, megtörtént...

A másik az spontánabb dolog volt, régi ismerőssel akivel teljesen véletlenül találkoztam és így alakult. Az nagyon jó volt, és egyáltalán nem zavart, mivel tudtam, hogy mindketten tök semlegesek vagyunk egymáshoz érzelmileg és az utunk is teljesen másfelé vezetett pár napra rá.

2010. márc. 21. 18:15
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Másnap teljesen jól érzem magam.Általában.Csak reggel szoktam néha csodálkozni,hogy miért egy asztal alatt ébredek és ki az a nő az ágyban és mit keres a melltartója a fejemen.
2010. márc. 21. 18:17
 6/12 anonim ***** válasza:
57%

18:12

És? Ha meg nem veszed ennyire komolyan, akkor nem számít. És kész.

Mellesleg jobb ha tudod, hogy azt nevezik krvának, aki pénzért szexel. Szerintem ingyenesen is elég sokan belemennek ilyesmibe, mert a szex jó móka. Ez olyan, mintha azt mondanád valakinek, hogy egy utolsó féreg, amiért képes befalni egy csomó csokit egyszerre.

7/12 anonim ***** válasza:
88%

Én férfiként úgy vagyok hogy egy kapcsolat mindig többet jelent nekem mint egy egy éjszakás kaland.Ha mondjuk csak egy éjszakásra vágyom és összeszedek egy csajt, akkor másnap reggel elkérem a számát hogy legyen valami hosszabb esetleg, vagy barátság.Szóval én elsősorban a komolya kapcsolatra hajtok, de ez nehéz dolog, idő kell amíg kialakul és türelmetlen vagyok:S Felszedni egy csajt valami helyen meg mindig lehet és jó esetben kapcsolat lesz belőle, egy kis szerencsével, ha nem akkor meg szexeltem vele egy jót.

20f

8/12 anonim ***** válasza:
95%
Az 1éjszakás kalandok rendszerint 1 éjszakából állnak, de nem biztos...
2010. márc. 21. 18:43
 9/12 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem az 1éjszakás kalandok jobbak.

Egy kapcsolat is csak az elején jó, aztán már unod a használt puncit, és szakítás lesz a vége.

Inkább elütöm az estéket valami ismeretlen csajjal, napközben meg elvagyok haverokkal.

2010. márc. 21. 18:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Néha nagyon jó valakivel úgy szexelni, hogy nem kell a holnapra gondolni. Egy a cél, hogy érezzük minél jobban magunkat. (Ha megérzitek a másikat, akkor lehet akár hosszú folytatás is, de nem kötelező egyi részről sem!)
2010. márc. 21. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!