Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszhettem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszhettem neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nos volt tegnap ilyen ünnepség, akik vért adnak azoknak.:) Volt ott két fiatal csaj. Az egyiket nagyon jól ismerem a másikat csak látásból. Pont kint voltam, beszélgettünk kérdeztem őket, hogy miért nem jönnek be. Be jöttek le ültek valahova, kérdeztem tőlük miért nem ülnek oda hozzánk(oda is ültek.). (Kicsit félések voltak.) Kérdezgettem hova jár iskolába, minek tanul stb... ilyen tök általános kérdések voltak.Később ki kísértem őket, mondtam nekik addig nem mentek, még el nem szívom a cigimet.:) Addig is beszélgettünk, nevetett a vicceimen. (Néha el is kaptuk egymást tekintetét.) Mondtam neki, hogy nagyon szép szemed van(Meg köszönte). Mielőtt el nem mentek, volna meg kérdeztem hogy be-e jelölhetem fb-on(azt válaszolta igen). (Mert keveset van itthon, 1 hónapba egyszer jön haza.) Mert a szülei elváltak és az anyukájánál szokott lenni. Nem siettem el kicsit a bókot? Én 19F ő 15L Vagy rossz ötlet lenne, ha rá kérdeznék a barátnőjénél, hogy tetszhettem neki? Mert ő őszintén el mondaná nekem.:)

2015. nov. 29. 10:53
 1/10 anonim ***** válasza:

úgy tűnik

jelöld be, beszélgessetek még és kiderül

2015. nov. 29. 11:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Be jelöltem, vissza igazolta de még nem írtam rá.:)
2015. nov. 29. 11:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Ugye Te nem adtál vért? Jókis bagós vért?
2015. nov. 29. 11:21
 4/10 A kérdező kommentje:
3. A véradók 50-60% cigizik. Ebből 80-90% alkoholista, 5% pedig valami kábítószert is fogyaszt. A többi 5% pedig nem fogyaszt semmit sem.
2015. nov. 29. 11:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Na most ezt elég hülyén írtam le... Bocs csak most keltem fel, tegnap nagy buli volt.:) A véradók nagy része cigizik, ebből alkoholt is fogyasztanak. Ismerek ott olyat is aki, kábítószert fogyaszt. Mielőtt vért adsz, vannak kérdések hogy dohányzol-e ha igen hány szálat egy nap. Fogyasztottál-e valaha kábítószert(ebből is csak azt kérdezik, amit szúrni kell.) Mielőtt vért kap valaki, gondolom tisztítják.
2015. nov. 29. 11:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Igdn, tisztitjak, de ha egg dobozzal el sziv valaki, akkor attol nem vesznek vert.
2015. nov. 29. 12:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Marmint egy nap alatt
2015. nov. 29. 12:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát izé... Azért jobb lenne tiszta vért kapni ha úgy alakul nem pedig egy drogfüggőét vagy nikotinfüggőét, na adj isten alkoholfüggőét.
2015. nov. 29. 12:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Gyerekek nem is adhatnak vert
2015. nov. 29. 12:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom,egy 15eves gyerek hogy adhat vért,meg egyáltalan mit kereset ott
2015. nov. 29. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!