Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedés. Kinek volt igaza, hogy oldjuk meg?
Hosszú lesz, a normális válaszokat nagyon megköszönném.
A párommal szeretkezés után voltunk. Én mindig a kedvében járok ilyen téren (is), az ő részéről sincs probléma együttlétet illetően. Szerettem volna levezetésképpen egy kis orális kényeztetést részéről, kértem, még ne keljen fel. Ő csak elment, lezuhanyozott.
Mire visszajött, nem voltam vidám hangulatban mert meg sem kérdezte, miért kértem, hogy maradjon. Megkérdezte miért vagyok mérges. Nem voltam az, viszont mondtam neki, hogy szeretném, ha többször adna nekem orális kényeztetést.
Na itt jött a nagy vita. Azt mondta, nevetséges amit kérek, és, hogy neki ennél sokkal fontosabb dolgok járnak az ő fejében, és milyen már az, hogy amiatt vagyok mérges, mert nem volt orál.
1.: Nem voltam mérges, csak nem értettem, ha megkérem, maradjon még egy kicsit, miért nem matrad vagy legalább kérdezi meg egyáltalán, hogy miért!
2.: Szerintem egy párkapcsolatban nyíltan kéne beszélgetni a szexuális igényekről. Én ezt próbáltam de azzal, hogy azt mondta, nevetséges amit kérek, és hogy 'ezen jár az eszem', gátat épített bennem és nemkívánatosnak érzem magam jelenleg szexuálisan.
Mondott olyan dolgokat amik bántottak, például kérdeztem, hogy most neki tulajdonképpen mi a baja, oldjuk meg, nem akarok így hazamenni. Ő mondta, hogy én vagyok az ő problémája, hogy túl sokat beszélek, stb. Elindultam, ő simán rámzárta az ajtót. Visszamentem, mondtam, hogy beszéljük meg. Bementem, folytatódott a vita.
Amikor mondtott valamit ami nagyon kiakasztott, én sem fogtam vissza magam, erre mondta, hogy: Tűnj el! Komolyan!
Én pedig fogtam magam -ez már nem a legelső eset, hogy elzavar mint egy kutyát- és kinyitottam az ajtót a kulcsát pedig bedobtam neki a földre.
Amikor hazaértem vártam néhány órát majd írtam neki. Mondta, hogy 11-kor ráért. Vártam. Mondta, hogy majd felhív. Semmi.
Másfél órát (!) vártam rá, majd közölte üzenetben, hogy nem akar velem beszélni. Mondtam neki, hogy csak hallani akartam a hangját és jó éjszakát kívánni. Írtam, hogy a szerelem nem csak szavakból áll hanem megbocsátásból is . Nem érdekelte, csak az, hogy a kulcsot eldobtam.
Nekem az a véleményem, hogy igenis meg kell hallgatnunk a párunk igényeit. Azért bocsánatot kértem tőle, hogy eldobtam a kulcsot de ennek nyilván oka volt. Úgy érzem, ő csak azzal van elfoglalva ami Őt bántja de az, hogy ő miket mondott nem számít neki.
Hívjam vagy írjak neki ma vagy ne keressem, ha tegnap elutasított?
Mégis mindig kontrollálja magát, hogy előbb én menjek el. Mondom, mindig törődik azzal, hogy nekem is legyen orgazmusom. Lehet, hogy ez neki önbizalomnövelés miatt kell, vagy hogy valóban jó legyen nekem. De a kérdés most nem az. Én is elmentem.
Én megbántott vagyok, mert még ő utasít el azok után, hogy ő vette semmibe a kérésemet a jövővel kapcsolatban és csinált belőle viccet.
Azt hiszem nem keresem.
Nem lennék olyan emberrel, aki nevetségesnek titulálja bármilyen igényemet. Mondhatja, hogy nincs kedve, vagy bármit, de nincs joga minősíteni.
Szóval az első hiba, hogy ilyen emberrel vagy együtt, innentől kezdve minden más huszadrangú.
Szóval igen, az ő viselkedése aggályosabb, te legalább próbálsz kommunikálni, de a kapcsolat minősége soha nem egy emberen múlik, hanem már azon, hogy kit választunk magunk mellé.
A másik, ami megütötte a szemem, hogy elvártad volna, hogy ő tartsa észben, hogy valamit mondani akartál. Ha valami neked fontos, te tartsd észben, és ha elfelejti, finoman is lehet emlékeztetni, számonkérés nélkül. Ha már számonkéred, akkor támadva érzi magát és úgy reagál, ahogy.
Összességében: mindketten hibásak vagytok, a te hibádat látom kisebbnek, de azért azt emelem ki, mert azon tudsz változtatni, rajta nem fogsz tudni érdemben. Ő olyan, amilyen. Ha neked belefér egy párkapcsolatba, hogy a másik fél minősít, akkor maradj vele, ha nem, akkor keress olyat, aki képes normális kommunikációra. (Ritka, mint a fehér holló, de akad azért.)
Először is legyen már büszkeséged, könyörgöm! Ha egyszer már lerázott, akkor ne írogass neki, ne keresd, majd ha szeretne bocsánatot kérni, mert fontos vagy neki, akkor ő keresni fog. Ritka szánalmas, mikor egy nő így megalázkodik, a férfiak sem szeretik, hidd el és így nem fog komolyan venni. Nem kell tőle bocsánatot sem kérned, főleg nem esedezned, amíg ő sem teszi, mert ő is hibás volt és addig, amíg nem hajlandó az emberi kommunikációra.
A kérdésedre válaszolva pedig szerintem elég csúnyán viselkedett, nem így kellett volna reagálnia, ha ez a valós, amit leírtál (bár talán neked sem a sértődéssel kellett volna indítani). Egyébként vissza sem kellett volna menned, mikor rád zárta az ajtót. Én a helyedben várnék, míg keres és ha keres, akkor rendbe tennék vele egy-két dolgot, vagyis elmondanám neki, mi az, amit elviselek, mi az, amit nem, ezt pedig nem. Ha fontos vagy neki, megpróbál változtatni, ha nem, akkor nem pazarolnám rá az időmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!