Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kérdéseiből vagy a válaszaib...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rezi Dencia kérdése:

A kérdéseiből vagy a válaszaiból lehet jobban megismerni valakit?

Figyelt kérdés

Gondolok itt például a "szerintetek magasak az igényeim" típusú kérdésekre.

Aki ezt a kérdést idegeneknek felteszi, arról minden lényegeset tudok és a válasz egyértelmű.

2015. nov. 26. 07:09
1 2
 1/11 Költőnő? ***** válasza:
73%
Azért arra kíváncsi lennék, hogy vadidegenkről hogy alkotsz egyetlen kérdés alapján teljes személyiségprofilt.
2015. nov. 26. 07:59
 2/11 A kérdező kommentje:

Ahogy rólad!

"Költőnő?" Legalább önkritikád lenne!

2015. nov. 26. 08:03
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Rezi Dencia, kicsit több eszed is lehetne.
2015. nov. 26. 08:20
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem a kérdéseiből azt lehet esetleg kideríteni, a fogalmazás meg a kérdés témája alapján,hogy mennyire érdeklődik a másik személy iránt és mik érdeklik, mennyire érdekli a kapcsolat fenntartása/megtartása.

A válaszaiból is ugyanez. Ha pedig már nagyon 'bensőséges,mély' témák kerülnek szóba,az meg esetleg már bizalomra is utalhat.

De a megismeréshez rengeteg idő kell.

2015. nov. 26. 08:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem több kérdés és válasz után lehet kapizsgálni, hogy milyen személyel van dolgod de beszélgetni is Kell vele. Velem elõ fordúlt már, hogy tök normálisnak tûnt aztán kiderült, hogy egy elmebeteg...
2015. nov. 26. 09:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezekből csak arra lehet következtetni, hogy pillanatnyilag milyen dolgok foglalkoztatják az egyént. De továbbiakat csak beszélgetésből lehet megtudni.
2015. nov. 26. 09:33
 7/11 Költőnő? ***** válasza:
100%
csak egy kérdést tettem fel, amit te támadásnak vettél. Nem tudom, érzed-e, de ez rólad is sokat elárul. És nem, én nem ítélkezem. Még mindig nem.
2015. nov. 26. 09:59
 8/11 Single39 ***** válasza:
Kérdezni mindig nehezebb..
2015. nov. 26. 10:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Itt a gyikon van vki aki erre szakosodott àlnéven faggat..bélànak hivjàk
2015. nov. 26. 10:32
 10/11 anonim ***** válasza:

#1: "Azért arra kíváncsi lennék, hogy vadidegenkről hogy alkotsz egyetlen kérdés alapján teljes személyiségprofilt."

Pont úgy, ahogyan te is gyakorlod. Vagy talán más szemében a szálkát?

2015. nov. 26. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!