Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordul át minden "mi a véleményed rólam? " savazásba?
Miért van az, hogy a "nők?" 90%-a savazni kezdi a nekik csak 1 kicsit is nem tetsző egyént az interneten?
Természetesen és szigorúan csak anonim módon?
Ha már arccal együtt kéne ezt megtenniük, fele mást mondana és ha szemtől szemben kéne mondania ugyanezt meg se merne mukkanni vagy inkább kamuzna valami szépet.
A másik meg a jóhiszeműséggel való visszaélésük, direkt lejáratják az egyént, mert azt hiszik név nélkül megtehetik. A feljelentéstől nem is félnek? Nem fordul meg a fejükben, hogy személyiségi jogokat sértenek meg, ha savaznak valakit?
Elsőnek részben igaza van,bár nem minden nő ilyen.
H miért? Mert féltékeny és igy éli ki magát mert elvan nyomva .
Arc nélkül könnyebb,meg a neten keresztűl nagy a szájuk csak.ahogy írtad szemtől szembe már más a helyzet.
Nem gondolnak ilyenekre h valaki feljelenti őket.
Én nem nagyon " oltogatok " mást. Meg nem szokásom kötekedni. Csak egyszerűen kiállog magamért.
N/23
Második válaszoló vagyok. Úgy van ahogy mondod.
Volt egy álitása szerint fiú,aki belekötött abba h írtam h van egy Amstaffom és jól kijön a lovammal,meg h nem oktatótól tanultam meg lóvagolni. És privátba kezdett el írni napokig írogatott mire válaszoltam neki,pl ilyet h zárjam éjjelre a kutyám ha nem akarom temetni.
Na az ilyen ember se százas. Meg le k...zott stb... !
Utolsó így van.
Szokták mondani a barátoktól ( jelen esetben barátnőktől ) ments meg Uram,az ellenségekkel magam is elbánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!