Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk-férfiak miért szeretik jobban a bölcsész
egyetemista lányokat?
Jó, már kezdem leprásnak érezni magam...
Én azt hittem, ugyanannyi eséllyel indulok, mint bárki más, de úgy látszik még rosszabb is.
Csak engem nem zavar, hogy ki mivel foglalkozik vagy mit tanul?
2015. nov. 24. 17:17
Ekkora marhaságot. Van róluk egy kialakult vélemény, keresgéljenek maguknak az egyetemen társat, más világban élnek agyilag, 1x volt dolgom ilyen lánnyal és köszönöm de nem kell több.
Talán ha kijönnek egyetemről és dolgoztak már pár évet talán akkor változhatnak és 2 lábbal lépkednek majd a földön akkor talán megismerném őket.
2015. nov. 24. 17:20
"Van róluk egy kialakult vélemény, keresgéljenek maguknak az egyetemen társat, más világban élnek agyilag, 1x volt dolgom ilyen lánnyal és köszönöm de nem kell több."
Hogy érted azt, hogy más világban élnek agyilag? Nem racionális a gondolkozásuk, nem gyakorlatiasak - ilyesmi? (Nem nagyon ismerek bölcsészeket.)
2015. nov. 27. 13:53
#13 akiket én ismerek azokkal pontosan ez a gond. Nem racionálisak, nem gyakorlatiasak. Nem érzik még át igazán, hogy mit jelent az, hogy ,,pénzből él az ember." Hiszen huszas éveik elején cél nélkül "tanulgatnak", a szüleik eltartják őket. Fentebb olvashatod is a bizonyítékot, 1 bölcsészlány kérdezi, hogy nem mindegy-e, egy párkapcsolatban, hogy ki mivel foglalkozik, mit dolgozik... Hogy lenne már mindegy? Egy komoly kapcsolatban előbb-utóbb össze szeretnének költözni a felek. Egy bölcsésszel hogy? Vannak bizonyos munkák amik mellett egyszerűen nincs rá pénz ebben az országban. Ezt ők nem látják át.
2015. nov. 27. 16:54
Hát ez igaz, de elég rossz, hogy így vannak megbecsülve (megfizetve) az emberek, pl egy sztriptíz táncosnő a többszörösét keresi egy magyartanárnőnek, de azért hosszú távra, feleségnek inkább utóbbit választanám. :) Esetleg a fogyasztás csökkentése lehet még alternatíva a keveset keresőknek, bár nem igazán vagyok tisztában vele, hol mennyit fizetnek.
2015. nov. 27. 20:19
16/21 anonim válasza:
Szomorú, hogy ide jutottunk... Mondjátok, nektek nem voltak nyelv- és egyéb humánszakos tanáraitok? Ők is bölcsészek. Rójk is így vélekedtek? Magam is bölcsész vagyok, és fenntartom magamat egyetem mellett, szakmai munkákból. Tudom, hogy sohasem fogok dőzsölni, de szerintem egy tisztes megélhetést képes leszek biztosítani a családomnak. Legfeljebb nem veszünk meg egy rakás felesleges dolgot.
2015. nov. 28. 17:05
Azt írtam, nem nagyon ismerek bölcsészeket, de csak a "mai fiatalokra" értettem, régebbi humán szakos tanáraimra nem is gondoltam, igazad van utolsó kommentelő, ők igazán példaértékű emberek voltak. És azzal is egyetértek, hogy nem kell felesleges dolgokat venni, meg annyi szórakozásra meg éppen divatos dologra költeni, de nem csak annak, akinek nem telik rá, hanem a milliomosoknak is, mert ez nem csak pénzkérdés, hanem egyfajta értékrend, hogy az ember tudjon mértéket tartani, nem dőzsölni és nem menni a tömeg után, ami a mértéktelen fogyasztást illeti. Amúgy ez a bölcsész utálat nekem meglehetősen mesterségesen gerjesztett divatnak tűnik (aminek bizonyos céljai vannak), amire sokan vakon ráharaptak (mint mindig), de ezt most inkább hagyjuk.
2015. nov. 28. 20:42
Esze semmi fogd meg jól?
Talán!
2015. dec. 13. 10:21
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
2015. dec. 17. 12:19
Utolsó (előtti) válaszra.
2015. dec. 17. 12:20
Kapcsolódó kérdések: