Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adhatnám tudtára egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adhatnám tudtára egy hölgynek, hogy szeretnék vele megismerkedni (nő létemre), úgy, hogy ne legyek túl tolakodó, viszont, ha tudja miről van szó, értse a dolgot?

Figyelt kérdés
Ti hogy ismerkedtek? Vagy ismerkedtetek össze a partneretekkel?
2015. nov. 23. 21:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

20-as éveim elején járok, és igazából az a helyzet, hogy még nem volt kapcsolatom.

Nyilván nem így ismerkednék :D ... de pl azért, mondjuk míg egy férfi elhív valahová egy nőt, az nagy eséllyel randi, azért ilyen helyzetben tisztább, hogy mit akar a másik fél. De egy nő esetében, vagy nagyon barátias a dolog, vagy kényelmetlen lehet :D Vagy hát nem tudom, az emberek nagy része tudomást sem akar venni a melegek létezéséről, én nagyon úgy érzem. Míg nekem meg tök normális, hogy megfordul a fejemben a lehetőség, legyen nő vagy férfi az illető.

2015. nov. 24. 20:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatot keresel, vagy inkább a kíváncsiság hajt?
2015. nov. 24. 20:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatot :) ... nem igazán izgatnak az egy-éjszakás kalandok. Meg idővel szeretnék majd családot mindenképp, még ha így nehezebb is a dolog :)
2015. nov. 24. 20:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát így tényleg nehezebb.

Konkrét személy is van, vagy általános?

Érdemes lenne az online társkereső felé tekintened...

2015. nov. 24. 20:35
 15/15 A kérdező kommentje:

Próbálkoztam online, de inkább nem kommentálnám :D ... Minősíthetetlen a színvonal sajnos .. meg én nem is nagyon hiszem ebben, persze nyilván ez lenne esetemben az ismerkedés legjobb módja ... de élőben minden más, sokkal igazabb :)

Hát persze kiszemelt most is akad, de a fentebb említett ismerkedési aggályok miatt általában annyiban is marad a dolog.

2015. nov. 24. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!