Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha patt helyzetben vagyok, hogyan találjak párt?
Úgy érzem csak egy szerető társ segíthet már azon, hogy újra azt érezzem, hogy megéri élni. Persze ez így nincs jól, de hosszú távon egyszerűen, az a helyzet, hogy úgyis kell egy társ az emberek 90%-nak akivel békében, boldogan élhetne. Ez még úgy ahogy el is rejthető vágy, de a másik dolog az nem. Elmondhatatlan módon szét vagyok érzelmileg, nem tudom kezelni se őket, ha közel kerülök valakihez érzelmileg akkor szinte minden nap csak sírok, főleg ha olyan szituban kerülünk ami érzelmes.
Röviden, szükségem lenne valakire, de úgyse tolerálná ezeket senki.
Az előttem szólókhoz hasonlóan azt tudom mondani, hogyha találsz valakit, aki megértő, odaadó, nyitott, őszinte, érzelmes, és még szerelmes is beléd, akkor igenis hagyd az érzéseidet kibontakozni. Ami fontos, előbb-utóbb beszélj vele, a félelmeidről.
"Röviden, szükségem lenne valakire, de úgyse tolerálná ezeket senki."
Te ne döntsd el, hogy a másik mit tolerál, vagy mit nem. Ha mindent csak magadba tartasz, illetve egyedül döntesz el, akkor egyedül fogsz maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!