Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló férfitársaim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló férfitársaim, nektek van-e bakancslistátok, amit jobb időkre tartogattok, ha valamikor párkapcsolatba kerültök?

Figyelt kérdés

Ma este szabad perceimben csak úgy állatsághülyeségből összeírtam néhány meglátogatni való helyet (természet, kulturális, interaktív, tudományos kiállítások, múzeumok, belföldi és közelebb fekvő külföldi városokban 1-1 nap eltöltése, úgymint Debrecen, Szeged, Bécs, Pozsony stb.), halom közös programot (ezerféle sport- és szórakozási lehetőség), és 183 darab bekezdésnél kimerült a készletem. Így ha valamikor lesz olyan nő, akivel kölcsönösen elviseljük egymás rigolyáit hosszabb távon, akkor csak előkapom a listát, és szelektálunk a bakancslistáról.

Nektek van listátok, vagy baromságnak tartjátok?

2015. nov. 22. 20:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Van igen, de nem mindhez kell feltétlen barátnő. Persze azért kettesben mégiscsak más lenne. Van benne extrémebb, van sima kirándulós, van amihez anyagilag is kell egy társ. :D

Amúgy egyáltalán nem baromság, minden megvalósított program egy újabb örök emléket eredményez, amit sosem fog egyik fél sem elfelejteni. Nekem is van ilyen a múltamból, hiába vagyok jelenleg egyedül, mindig emlékezni fogok rájuk.

29F

2015. nov. 22. 21:22
 12/13 opened paradise ***** válasza:
Nem igazán. Max az új Star wars film. Arra nem egyedül mennék.
2015. nov. 22. 21:29
 13/13 anonim ***** válasza:
van listám, de nekem 10-ből 7 pont szexel kapcsolatos és nem hiszem, hogy a barátnőm örülne annak ha mellette be vennénk még egy ázsiai és egy néger csajt is :D
2015. nov. 22. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!