Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló férfitársaim, nektek van-e bakancslistátok, amit jobb időkre tartogattok, ha valamikor párkapcsolatba kerültök?
Ma este szabad perceimben csak úgy állatsághülyeségből összeírtam néhány meglátogatni való helyet (természet, kulturális, interaktív, tudományos kiállítások, múzeumok, belföldi és közelebb fekvő külföldi városokban 1-1 nap eltöltése, úgymint Debrecen, Szeged, Bécs, Pozsony stb.), halom közös programot (ezerféle sport- és szórakozási lehetőség), és 183 darab bekezdésnél kimerült a készletem. Így ha valamikor lesz olyan nő, akivel kölcsönösen elviseljük egymás rigolyáit hosszabb távon, akkor csak előkapom a listát, és szelektálunk a bakancslistáról.
Nektek van listátok, vagy baromságnak tartjátok?
Nekem van ilyen bakancslistám, ami eredetileg nem az volt de még mielőtt végigjártuk volna a helyeket, szakított velem a barátnőm. Egyedül nem fogok menni meg haverokkal sem, én a szerelmemmel szeretnék kettesben. Aki most nincs.
Szóval igen, van ilyen lista, de nincs leírva, itt van a fejben :)
Nem baromság, de nekem nincs igazán bakancslistám. Van egy két hely, ahova mindenképpen szeretnék elmenni, de ennyiben ki is merült a dolog.
Majd akkor fogok ezen jobban gondolkodni, ha végre sikerül normális párt találnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!