Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan nőkről, akik ha szembe jönnek veletek és ti ránéztek, akkor flegmapitsa fejet vágnak?
Értelek, akkor miért a kérdés? Ez olyan mintha egy nő azért hisztizne itt, hogy gondolják azok a férfiak akik nem mosolyognak rá, azok biztosan fatökűek. (még véletlenül sem lehet hogy nőjük van stb)
Azon kívül meg azok a nők vannak itt lekrvázva akik nem néznek rád, nem azok akik a férfiakkal cicáznak munkaidőben? Érdekes, én úgy tudtam,a férfiak remek logikai érzékkel vannak megáldva ám te bámulatosan híjával vagy minden effélének.
Hát igen, csökkent értelmi képességűekkel tényleg nehéz. Gondoltam hátha nem vagy teljesen reménytelen eset és megérted, hogy mennyire nincs közöd a másik ember viselkedéséhez (ha az nem bántó hanem egyszerűen közömbös) és hogy a másikat mennyire hidegen hagyja hogy egy sereg frusztrált kiskrapek már attól tombol hogy a nő nem néz rá, nem mosolyog rá, mert miért is tenné....
Áh, mindegy, ha idiótákkal vitatkozol akkor lehúznak a szintjükre azok meg letarolnak a rutinjukkal, úgyhogy inkább én sem teszem :-)))) a soha viszont nem olvasásra
kérdező..te meg a sexuális zaklatásról nem hallotál még :D
a legtöbb nő így kategorizálja a -hogy is hívtad?-"munkahelyi ismerkedést"
utóirat..ha a főnököd lennék,és látnám az ip-címed, holnap már be se kéne jönnöd..
mi az hogy egy munkahelyet magán célra használsz?..max ebédidőben...de akkor is kereteken belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!