Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan nőkről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan nőkről, akik ha szembe jönnek veletek és ti ránéztek, akkor flegmapitsa fejet vágnak?

Figyelt kérdés
Vagy elfordulnak flegmásan. Munkahelyen ilyen nőkbe botlani. 23-35-ös korosztály.
2015. nov. 22. 20:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
72%
Olyan nincs, hogy valaki "flegmapitsa" fejet vág rád a munkahelyen. Legfeljebb olyan van, hogy nem mosolyog rád, te meg kapásból leflegmatisázod emiatt, mert elvárod, hogy minden csaj kacsingasson rád meg flörtöljön veled a munkahelyen. De a munkahely, ahogy a nevéből is ered, a munkára való, nem pedig a flörtölésre. Ha csajozni akarsz, menj szórakozóhelyre!
2015. nov. 23. 19:10
 22/33 anonim ***** válasza:
Rendesen válaszoltam. Nem azért nem nézek rád mert flegma vagyok,hanem mert baromira nem kívánom a kontaktot idegenekkel. Ha utálsz, lenézel azért mert nem bazsalygok a férfiakkal hanem el vagyok a saját világomban ez rólad állít ki szegénységi bizonyítványt, nem rólam. Engem ugyanis nem érdekelsz, ennyi az egész.
2015. nov. 23. 22:59
 23/33 A kérdező kommentje:
Ezt hiszed, hogy nem jött át, hogy azért voltál itt is bunkó, mert téged is érint a kérdés és magadra vetted? Flegmap_csa fejet vágsz akkor egy férfi max azt gondolja rólad, hogy ekkora egy k_rvát....
2015. nov. 23. 23:48
 24/33 A kérdező kommentje:
Amúgy meg véletlenül sem szeretném, hogy egy böszme nőt érdekeljek. Bőven elég, ha a barátnőm odavan értem, nem cserélném le másik nőre soha.
2015. nov. 23. 23:57
 25/33 anonim ***** válasza:
59%

Értelek, akkor miért a kérdés? Ez olyan mintha egy nő azért hisztizne itt, hogy gondolják azok a férfiak akik nem mosolyognak rá, azok biztosan fatökűek. (még véletlenül sem lehet hogy nőjük van stb)

Azon kívül meg azok a nők vannak itt lekrvázva akik nem néznek rád, nem azok akik a férfiakkal cicáznak munkaidőben? Érdekes, én úgy tudtam,a férfiak remek logikai érzékkel vannak megáldva ám te bámulatosan híjával vagy minden effélének.

2015. nov. 24. 06:06
 26/33 anonim ***** válasza:
Most mi is a baj kérdező?
2015. nov. 24. 06:29
 27/33 A kérdező kommentje:
25: Szájkaratét kitanultad rendesen. kinek akarsz itt bevágódni a szövegeddel? Alázni akarsz? :) Ahhoz kevés vagy.
2015. nov. 24. 17:42
 28/33 anonim ***** válasza:

Hát igen, csökkent értelmi képességűekkel tényleg nehéz. Gondoltam hátha nem vagy teljesen reménytelen eset és megérted, hogy mennyire nincs közöd a másik ember viselkedéséhez (ha az nem bántó hanem egyszerűen közömbös) és hogy a másikat mennyire hidegen hagyja hogy egy sereg frusztrált kiskrapek már attól tombol hogy a nő nem néz rá, nem mosolyog rá, mert miért is tenné....

Áh, mindegy, ha idiótákkal vitatkozol akkor lehúznak a szintjükre azok meg letarolnak a rutinjukkal, úgyhogy inkább én sem teszem :-)))) a soha viszont nem olvasásra

2015. nov. 24. 18:03
 29/33 Missi_Key ***** válasza:

kérdező..te meg a sexuális zaklatásról nem hallotál még :D

a legtöbb nő így kategorizálja a -hogy is hívtad?-"munkahelyi ismerkedést"

2015. nov. 25. 01:06
 30/33 Missi_Key ***** válasza:

utóirat..ha a főnököd lennék,és látnám az ip-címed, holnap már be se kéne jönnöd..

mi az hogy egy munkahelyet magán célra használsz?..max ebédidőben...de akkor is kereteken belül.

2015. nov. 25. 01:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!