Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan nőkről, akik ha szembe jönnek veletek és ti ránéztek, akkor flegmapitsa fejet vágnak?
Amit linkeltél az még csak nem is flegma fej. Kb ilyen nyugalmi állapotban egy nő feje, csak 10 centivel feljebb van rajzolva a csaj szemöldöke (meg aztán az arcberendezése is érdekes), lehet az zavart egy kicsit össze.
#2 több lelki probléma előjele lehet, ha örülsz mások nyomorának, ne hagyd, hogy elfajuljon a dolog..
Kérdező, ne legyenek komplexusaid, nem biztos hogy neked szól a nézés (sokaknak akkor is ilyen a feje, ha elgondolkoznak), vagy ha mégis, lehet hogy azért, mert te nézed őket - tudod... figyeled, hogy flegma arcot vágnak- és nézik, hogy mit nézel...
#"2 több lelki probléma előjele lehet, ha örülsz mások nyomorának, ne hagyd, hogy elfajuljon a dolog.."
Milyen elfajulás várható?
Az ilyeneken mindenki csak jót mosolyog... Ahogy a te hükyeségeden is.
Missi_Key:
Gondolom olyanról nem hallottál, hogy munkahelyen ismerkedés. Nincs olyan ugye? Amúgy meg lasz@rom ott a nőket, de a flegma pofa felesleges.
Kérdező, még egy ilyen öntelt alakot nem láttam. Mintha minden a világon rólad szólna....ne légy már nevetséges!
Nem akarok ismerkedni, ezrét nem nézek senkire különösebben, ismerősnek odaköszönök és ennyi. Nem figyelem, ki néz engem, mert nem érdekel. Munkahelyre dolgozni járok, ha más nem, az az ő baja. Ettől még normális ember vagyok, nem hiszem hogy kötelességem lenne minden pasira bájmosolyogni.
Emberi kapcsolataimban ettől kedves vagyok és érzékeny, de a külvilágnak és idegeneknek nincs hozzám köze. Nehogy te mondd már meg, hogy nézzek ki a fejemből....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!