Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy primitív bunkó pasiban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy primitív bunkó pasiban, ez igazi taplóban van valami megfoghatatlan és ellenállhatatlan vonzerő ami hat a csajokra?

Figyelt kérdés
Csak az ilyeneknek van jó csajuk.
2015. nov. 22. 17:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Van, persze: dominancia, magabiztosság, veszélyesség. A "rosszfiúk" szeretetét a lányok általában kinövik a tinikor végén.

>Csak az ilyeneknek van jó csajuk.

Hülyeség.

2015. dec. 10. 15:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyébként szerintem ez nem ebben az irányban működik, ez inkább egy folyamat, aminek te csak a végét vagy hajlandó észrevenni. A kicsit fiatalabb, még messze nem primitív, bunkó-tapló srácok között van pár, aki dominánsabb, társasági lény, nincs vele baj, sokkal használhatóbb, mint a tutyimutyi osztálytársai, hozzá képest. Így a saját korosztályuk "jó csajait" ők szerzik meg, mert másnak esélye sincs. Mondjuk 15-16 évesek a friss elsős 14 éves jó csajokra lecsapnak, mert nekik van önbizalmuk és elég komoly szinten kialakult már az érdeklődésük is... Míg az osztálytársaik épp nem ilyenek, még. Mire a többi srác 16-18 évesen komolyabb érdeklődést fejleszt ki, addigra ők már túlvannak pár csajon, éppenséggel jó csajokon is, ettől bennük kialakul ez az énvagyokakirály érzés, mert körülnéznek a saját közösségükben, és azt látják, hogy ők megkapták amit akartak, a többiek meg nem. De akkor a többiek még nem is igen akarták. (Simán el tudom képzelni, hogy ez 3-4 évvel korábban történik, mint amit leírtam, elég hasraürésszerű életkorok, szerintem korábban játszódik ez le egy kicsivel). Na, lényeg az, hogy itt alakul ki, hogy ők felsőbbrendűek, és mivel még mindig nincs igazi konkurencia, mert a többi srác még csak most bontogatja a szárnyait ők meg már tapasztaltak és menők, persze hogy a jócsajok exe jobban kell, mint a teszetosza kezdő srác... 14-16os korosztályú lányokról beszélünk, nem várhatsz többet. Meg most komolyan, ebben a korosztályban fiúkban mi más értéket tudnál felfedezni? Van persze, de az mind mind HOSSZÚTÁVON éri meg. De most fognak változni, amikor kikerülnek a középsuliból a legtöbben nagyon sokat változnak. Meg a lányok se életük párját keresik, AKKOR ÉS OTT akarják jól érezni magukat. Ehhez pedig mi kell? Pont ezek a srácok. Na ezek után ezek a srácok látják, hogy ők a kiskirályok és akármit tehetnek, övék a csaj. Meg az eggyel idősebb korosztály is ugyanezt csinálja, tőlük is ezt látják, ez a menő. És a csajok eggyel idősebb barátnői is ugyanezt tűrik, ez a menő ezek szerint. Ők is azt fogják mondani a kislánykáknak, hogy ez így van rendjén.

Huszon éves kor fölött meg akinek már megjött az esze, azt nem szúrod ki annyira az utcán, pedig nagyon sok középsulis "jócsaj" most szolidabban öltözködik, szolidabban sminkel és ugyanúgy ott van körülötted a boltban, egyetemi előadáson, utcán.. csak nem őket szúrod ki. Hanem azokat, akiknek megállt a fejlődésük 16 évesen, és ami akkor normális és érthető volt, az ebben a korban már gáz. De ők nem veszik észre. Te meg csak őket veszed észre. Ennyi a gond.

2015. dec. 10. 15:25
 13/15 Titusztitusz ***** válasza:
82%
A kérdező oltári nagy butaságot írt szerintem...És ahogy elnézem, inkább a saját komplexusait akarta csak kivetíteni, amikor elindította ezt a kérdést...A valóságban NEM AZ A HELYZET, amit a kérdező feltételez...A valóság inkább az, hogy a "buta-primitív-tapló PASIKNAK" (Tehát nem FÉRFIAKNAK...)NEM jó nőik szoktak lenni, hanem HOZZÁJUK HASONLÓAN buta-primitív nőik...Aztán időnként persze előfordul az, hogy ezek a buta-primitív nők véletlenül pont jól néznek ki, de azis előfordul hogy nem...Gondolom a kérdezőnek mint ahogy az lenni szokott úgy álltalában, A BUTA-SZÉP nővel "megálldott" pasik szoktak csak feltünni, meg szemet szúrni, holott a BUTA-RONDA nőkkel mászkáló bunkó-tapló pasikbol is van pont elég...Csak az ilyen párosítás gondolom a kérdezőnek nem szokott feltünni...(Lehet hogy kicsit bonyolultan magyaráztam a lényeget, de bízok benne hogy azért érteni lehetett a mondandómat...)
2015. dec. 10. 16:14
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Mi lenne ha a kérdező meg a többi magányos kisfiú elhúznák a csíkot innen? Megalapíthatnátok a magányos szívek klubbját és sírhatnátok egymásnak, ahelyett, hogy itt tesziktek fel az idióta kérdéseket 1000. alkalommal is ugyanarról.

-Nem kellek a nőknek brühühü bezzeg a Jóskának milyen csaja van-

Persze a saját életetek helyett teóriákat gyártotok a sikertelenségetekre, másokra irigykedtek meg ide jártok se@@repacsizni a többi júzernek. Mondhatom jólmegmutattátok milyen kemények vagytok... És nem értitek, hogy miért nem kelletek a nőknek. Vajon miért? Nem is tudom...

2015. dec. 10. 17:00
 15/15 anonim ***** válasza:
A primitív szót kihagytam volna a kérdésből, mert a primitívség nem vonzó. Másrészt az a baj, hogy a kérdező és a többi hasonló önértékelési zavarokkal kűzd, önbizalomhiánnyal. Ezt kell belátnotok,és ez nem szégyen. Ha már beláttátok,akkor már óriási lépést tettetek a siker felé.
2015. dec. 11. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!