Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy még okos, diplomás/egyetemista csajok is bunkó kigyúrt macsókkal jönnek össze, utána meg sírnak ha a pasi megcsalja őket?
Na jòl van màr:-)
nem lehet àltalànosìtani.
Az egyetemistàk közt is vannak ilyenek-olyanok,meg a bolti eladò lànyok közt is. Egyik sem több a màsiknàl és különböző beàllìtottsàgùak.
Egyetemista, szerintem egész okos, csinos lány vagyok, aztán a párom mégsem egy bunkó kigyúrt macsó. De volt hasonló pasim korábban, nem volt hűtlen, nem kellett miatta sírnom soha.
Miért van az, hogy olyan lányoknál próbálkozik a (jelek szerint teljes) gyakoris közösség, akikről tudvalevő, hogy a bunkó kigyúrt macsók kellenek nekik, ha ők maguk nem ilyenek?
Miért hiszi azt pár itteni pasi, hogy minden nő egyforma? Logikád alapján telhát kijelenthető, hogy minden pasi akinek barátnője van "bunkó, kigyúrt macsó". Mond kérdező, te hol laksz, hogy csak ilyen párokat látsz? A lúzerel másik fele meg a páwákra mondja ugyanezt, azok meg aztán végképp nem kigyúrtak. Szóval most skkor döntsétek már el kit is szidtok a nőkön kívül akik természetesen közellnségek mert tesznek rátok.
Ja és még valami miért közellenség az is akiben volt annyi, hogy tanult és lediplomázott?
Mert senkire nincs ráírva,hogy "megfoglak csalni".
Mért kellene a kigyúrtból hűtlenre következtetni?
Mert ilyenek a nők,ezek kellenek neki kizárólag sajnos,aki jóképűnek született,izmos bunkó tahó... Erre buknak sajnos...
Aztán meg sírnak,hogy jajj blablabla....
Minden nő ezt csinálja sajnos,amelyik meg nem,annak meg akkora elvárásai vannak,hogy az egekbe vannak.Azt meg nincs senki,aki megugorja,vagy aki megugorná,annak meg pont nem az a kis átlagos utolsó kiscsaj fog kelleni valószínűleg...
24/F
Miért akarja elhitetni minden béna pasi, hogy a kigyúrt macsók lehetnek csak rosszat?
Én egy cuki, félénk, husis, ártatlan, zseni fiúval jöttem össze, igaz nem csalt meg, csak miután szakított ott rúgott belém, alázott meg ahol tudott. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!