Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Romantikus lelkű fiúk, titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romantikus lelkű fiúk, titeket ez zavarna?

Figyelt kérdés

Titeket zavarna, ha egy lányról megtudnátok, hogy élete egy szakaszában voltak egyéjszakás kalandjai?

Tegyünk fel, hogy adott lány a partneréhez feltétlenül hűséges volt mindig is, és amúgy romantikus, visszafogott kinézetre és viselkedésre is.

2015. nov. 21. 18:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ha biztosan tudnám, hogy hozzám hűséges, nem zavarna, mert nekem is voltak, amikor olyan időszakomat éltem. De én sem csaltam meg soha senkit, és ezt elvárnám a lánytól is.
2015. nov. 21. 19:19
 12/25 A kérdező kommentje:
Amúgy megértem azokat akiket zavar, még én se vagyok biztos a dolgomban :D csak hát, hiányzik a szex mégis.
2015. nov. 21. 19:48
 13/25 anonim ***** válasza:
Nem tartom magam nyálasan romantikus lelkületűnek, de nem zavarna. Eleve képmutatás lenne, mert nekem is voltak és jó eséllyel lesznek is még egyéjszakás/barátság extrákkal jellegű kapcsolataim...
2015. nov. 21. 20:15
 14/25 anonim ***** válasza:

Igazából ez egy igen kényes téma! Ha ezt a kapcsolatunk elején őszintén elmondaná, nem mondom, hogy nem zavarna, de el tudnám nézni. Igaz, hogy több idő kellene, hogy megbízzak benne, és komolyan vegyem, hisz ezek szerint számára nem olyan komoly, érzelmeken alapuló dolog a szex, mint számomra, de idővel szerintem "elfelejtenénk".

Mivel én is hasonló helyzetben vagyok, egy jó ideje nincs kapcsolatom, de azóta nem feküdtem le senkivel, úgy gondolom, hogy jogosan várhatom el a leendő partneremtől, hogy ő maga is megfeleljen ennek.

Azért mondtam az elején, hogy ez egy kényes téma, mert bennem is számtalanszor megfogalmazódott már a kérdés, hogy mi lenne, ha fognék egy könnyen kapható kis leánykát, és hát "ez csak szex"... De valahogy eddig még a lelkiismeretemnek, és az eszemnek mindig sikerült elfojtania a testi vágyaim. Szerintem csak addig akarnám ezt, míg eléveznék. Ahogy megvolt, már meg is bánnám a dolgot...

22/F

2015. nov. 21. 20:17
 15/25 A kérdező kommentje:

ma 20:17

Ugyanezt érzem. :) Csak hát, nálam para, mert "magamtól" nem tudok elmenni, így igencsak szenvedés a szingli lét ilyen szempontból. Viszont mégis világ életemben úgy gondoltam, hogy a szexhez érzelem kell, és nem vagyok biztos benne, hogy nem bánnám meg utólag, ezért vacillálok..

2015. nov. 21. 20:21
 16/25 anonim ***** válasza:

(#14 Ma 20:17) vagyok

Hát az rá tudd tenni egy lapáttal, az amúgy sem könnyű helyzetre... de szerintem gyakorolj, és menni fog az :) Gyakorlás teszi a mestert!

2015. nov. 21. 20:29
 17/25 A kérdező kommentje:
Gyakorlok már évek óta, semmivel se jobb :D
2015. nov. 21. 20:34
 18/25 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyi a probléma, azt kellő gyakorlással és adott esetben "céleszközökkel" is meg lehet oldani, semmi szükség egyéjszakás kapcsolatokra, ha nem akarod.
2015. nov. 21. 20:34
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem, egyszerűen nem megy, nem is értem, hogyan kéne "saját magamra" felizgulnom :D Nekem ez csak másik emberrel működik.
2015. nov. 21. 20:35
 20/25 anonim ***** válasza:
Érdekes :) Talán ott van a hiba, hogy nem magadra kellene felizgulnod (bár az is érdekes lehet adott esetben), hanem a képzeletedet használni :)
2015. nov. 21. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!