Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátaim le akarnak beszélni róla. Ti belekezdenétek?
Barátaim szerint nem, szerintetek mit csináljak? :S
Szóval..egy cigány szeretne velem járni..de tökre más mint a többi vagyis ápolt meg nagyonrendes és mindig jobb kedvre derít meg mindig elvagyunk..barátaim szerint hagyjam mert hogy nemérné meg..de én szeretem.
Szerintetek?
idióta ribanc vagy.
mindenki leírja a véleményét...(senki nem ajánlja) erre te sírsz h jaj de te annyira szereted...akkor minek kérdezel???
tudod mit? megérdemled azt a cigányt,járjál csak vele.
aztán majd rájössz h miért mondták itt h ne.
szánalmas vagy. :D
ha úgyse érdekel amit írnak,akkor ne kérdezz!!
nyomoronc.
hogy lenn nagy a pofája élőbe? jössz majd a cigány szerelmeddel és a bandájával...xD
hülyeótvark.urva. ha a cigány kell akkor ígyjártál. felcsinál lesz egy félig cigány gyereked(ha nem több) azt éljetek boldogan áldásom rátok xD szaporitsd tovább a mocskot grat...:S
b*zdmeg. nemérted te nyomorék h mi a f*szér kérdezed meg ha jajj de te ugy szereted?
járj vele azt legyetek boldogok.pff .. máramennyire egy ilyennel lehet azlenni.
jameg h mi a f*sz köze van hozzá?
csupán annyi,hogy te kérdezted meg a véleményünket.
akkor meg nehuzd fel az agyacskádat,ha megmondják h mit gondolnak
köszönöm az egyetértést,látom vki/vkik legalább értették h mire gondolok :)
élődben legyen nagy a pofám?
hol laksz te pudvás?
ennyi vagy te szánalom :D
és akkor nekem legyen élőben nagy a pofám.
nyomoronc qrva :D
azért majd szólj ha megszületik az első cigány fattyad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!